Annonce
Sport

Seks VHK-spillere udtaget til landsholdet: Tilbagevendt streg-profil er med

Maria Fisker er blandt de udtagne til Håndbolddamernes kampe i marts. Arkivfoto
Viborg HK's cheftræner Jakob Vestergaard kalder det en blåstempling af spillernes arbejde, at en tredjedel af det danske landshold består af VHK-spillere.

Håndbold: Ved 14-tiden tirsdag eftermiddag offentliggjorde Dansk Håndbold Forbud de spillere, som er udtaget til at spille to kampe mod Frankrig i midten af marts. Blandt landstræner Jesper Jensens udvalgte er der hele seks Viborg HK-spillere.

Det drejer sig om Kristina Jørgensen, Line Haugsted, Laura Damgaard, Maria Fisker, Anna Kristensen og Ida-Marie Dahl.

Mest bemærkelsesværdigt er comebacket til Ida-Marie Dahl, som for et år siden ødelagde sit korsbånd. Ved årsskiftet returnerede hun i VHK-trøjen og allerede nu kan hun altså også tørne ud i den rød/hvide trøje.

Mens der er blevet plads til Ida-Marie Dahl, så er der i forhold til EM-truppen fra december ikke blevet plads til Majbritt Toft Hansen.


Det er en blåstempling af spillerne, og det arbejde vi laver i hverdagen. Derudover tror jeg, at det også er et resultat af, hvor vi ligger i ligaen.

Jakob Vestergaard, cheftræner Viborg HK


Til gengæld er Maria Fisker igen klar til at passe venstrefløjen sammen med den kommende VHK'er Lærke Nolsøe, ligesom Anna Kristensen glider ind i truppen i stedet for Rikke Poulsen fra Team Esbjerg.

Annonce

Vestergaard: En blåstempling af spillerne

VHK-træner Jakob Vestergaard er stolt af sine spillere, og fortæller, at landsholdsudtagelserne er noget som Viborg HK er stolt af.

- Det er først og fremmest en anerkendelse af spillerne. Vi er altid glad for at sende folk med de forskellige landshold. Det er en blåstempling af spillerne, og det arbejde vi laver i hverdagen. Derudover tror jeg, at det også er et resultat af, hvor vi ligger i ligaen. Så det er dejligt, at Jesper Jensen og Lars Jørgensen har set det, og ligesom os synes, at vi har dygtige spillere, der skal have chancen, siger Jakob Vestergaard

Kampene mod Frankrig spilles den 18. og 20. marts og er landsholdets første kampe i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Bedre natur kræver et langt sejt træk

Debat

Lyset for enden af tunnellen

Annonce