Annonce
Sport

Seks Viborg-spillere skal repræsentere Danmark

Ida-Marie Dahl er én af seks Viborg HK-spillere, som i april trækker i den rød-hvide landsholdstrøje for at spille mod Spanien. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Håndbold: Landstræner Jesper Jensen har mandag udtaget 18 spillere til den trup, der i midten af april skal møde Spanien to gange i Hillerød.

Med i truppen er seks spillere fra Viborg HK. Der er tale om Anna Kristensen, Kristina Jørgensen, Line Haugsted, Ida-Marie Dahl, Laura Damgaard og Majbrit Toft Hansen.

De danske håndboldkvinder mødte for nylig Frankrig i et dobbeltopgør i Paris og kan altså nu se frem til et nyt dobbeltopgør mod én af Europas bedste håndboldnationer, når Spanien den 15. og 17. april venter i Royal Stage i Hillerød.

- Vi hilser alle træningstimer og landskampe velkomne, men det er i særdeleshed godt, når vi nu kan teste os mod en modstander, vi ikke møder særlig tit. Der venter os en helt anden spillestil, der betyder, at vi kommer til at lære en masse af de her to kommende landskampe, siger Jesper Jensen til Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Opvisning af Viborg FF - knuser Esbjerg med 4-0 i topkamp

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topkarakter til dødboldskonge, anfører, forsvarskrumtap og dobbelt målscorer - flotte karakterer til resten

Viborg

Har ikke modtaget en eneste krone i kompensation: Restaurant har holdt personalet på arbejde under nedlukning

Annonce