Annonce
Viborg

SF offentliggør spidskandidat til næste års regionsrådsvalg

Jacob Isøe Klærke er valgt som SF's spidskandidat til næste års regionsrådsvalg. Foto: Mette Mørk
SF har genvalgt partiets nuværende gruppeformand og formand for psykiatri- og socialudvalg i Region Midtjylland, Jacob Isøe Klærke, som partiets spidskandidat til næste års regionsrådsvalg.

Regionen: SF har netop offentliggjort partiets spidskandidat til regionsrådsvalget næste år. Det bliver den nuværende gruppeformand og formand for regionens psykiatri- og socialudvalg, Jacob Isøe Klærke.

- Jeg er utrolig stolt over tilliden til igen at stå i spidsen for SF til regionsvalget. Jeg tager det som opbakning til at fortsætte det store arbejde med at løfte psykiatrien, skabe større lighed i sundhed, bedre forhold for sundhedspersonalet, og at regionen skal endnu mere i front med den grønne omstilling, siger regionsrådsmedlem og nyvalgt spidskandidat Jacob Isøe Klærke.

Ingen modkandidater

Politikeren blev valgt som spidskandidat uden modkandidater. Frem til 26. oktober vælger partiets medlemmer ved en urafstemning de øvrige topkandidater til de i alt otte pladser på stemmesedlen.

- SF Midtjylland er glad for, at Jacob Klærke vil tage endnu en periode i regionsrådet. Jacob har sammen med Susanne Buch opnået mange flotte resultater i den forløbne periode. Vi er specielt glad for den styrkelse af psykiatrien, som Jacob Klærke har været med til at sikre som formand for psykiatri- og socialudvalget, udtaler formandskabet i SF Region Midtjylland, Thomas D. Sølvsten, og Ivan Lauridsen i en pressemeddelelse.

Jacob Isøe Klærke

  • 34 år
  • Bor i Aarhus
  • Reservelæge på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling i Aalborg.
  • Fik ved regionsrådsvalget i 2017 i alt 5153 personlige stemmer
  • Er regionsrådsmedlem, gruppeformand for SF, formand for Psykiatri- og Socialudvalget og medlem af forretningsudvalget.
  • Blev valgt som spidskandidat uden modkandidater


Jeg er utrolig stolt over tilliden til igen at stå i spidsen for SF til regionsvalget. Jeg tager det som opbakning til at fortsætte det store arbejde med at løfte psykiatrien, skabe større lighed i sundhed, bedre forhold for sundhedspersonalet og at regionen skal endnu mere i front med den grønne omstilling

Jacob Isøe Klærke, SF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce