Annonce
Viborg

SF vil have psykologer på børneafdelinger

SF´s næstformand Signe Munk var fredag på børneafdelingen i Viborg sammen med Søren Gytz Olesen og Jacob Klærke, der begge er kandidater til regionsrådet. Privatfoto
Annonce

Viborg: Ikke alle børneafdelinger på landets sygehuse har psykologer ansat. Men det vil SF arbejde på bliver muligt ved at afsætte flere penge til børneafdelingerne fra staten. Det siger partiets næstformand, Signe Munk, efter at hun fredag var på besøg på børneafdelingen i Viborg sammen med blandt andre SF´s lokale kandidat til regionsrådsvalget, Søren Gytz Olesen.

Gytz Olesen glæder sig efter besøget over, at der på afdelingen i Viborg er et godt samarbejde på tværs af fagggupper som læger, sygeplejersker, pædagoger, fysioterapeuter og også snart en socialrådgiver.

- Samarbejdet mellem faggrupperne er værdifuldt for en børneafdeling, for det er hele familien, der rammes ved alvorlig sygdom hos børn, siger Søren Gytz Olesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

De ældste elever fik forfatter-tip

Annonce