Annonce
Debat

Shitstorm mod Bach Gruppen

Alfred Vester. Foto : Tommy Kofoed

Læserbrev: Shitstorm. Dette udtrykt af flere i denne avis, det er rettet mod Operation X, TV2-udsendelsen, som blev vist i tv torsdag i sidste uge.

Man må jo mene, hvad man vil om denne udsendelse, men bortforklares kan det ikke, at Bach Gruppen har haft en række meget alvorlige sager om byggesjusk. Det er fejl, der ikke kan rettes op med en gang finish, som Lene Christensen, direktøren i BG forsøger at bilde folk ind.

I de 30 år jeg har boet i Viborg, har der konstant været diskussioner om detaljer vedrørende færdiggørelse af byggerierne mellem BG og diverse myndigheder.

Annonce

Vi fik nok det nærmeste, vi kommer en forklaring, på at man ofte tager regler og byggetilladelser meget let. Det skete i fødselsdagsindlægget i anledning Finn Bachs 75 års fødselsdag, tillykke med den.

Her står der, at Finn Bach er berygtet for at udfordre gældende regler, direkte citeret: ”Regler er ok, hvis jeg forstår dem. Hvis de ikke giver mening, så er det da rimeligt at sætte spørgsmålstegn ved dem”, siger Finn Bach.


Samfundet er rigtig dårlig stillet, hvis Bach Gruppens kvalitet går hen og bliver normen.


Nu er det min klare opfattelse at love og regler, i dette land også er gældende for Bach Gruppen.

Det kan ikke være rimeligt, at mange har travlt med at forsvare diverse sager om byggesjusk, som sagen drejer sig om. Mange har forsvaret firmaet med at det har gjort mange gode ting for Viborg, man nævner blandt andet stadion-byggeriet, det er nu min klare opfattelse at firmaet har fået fuld betaling for dette byggeri . Man fremfører også, at Finn støtter både VFF og håndboldklubben.

Det er der mange andre firmaer i denne by, der gør, det er vel det man i daglig tale kalder reklameudgifter.

Derudover mener jeg, at BG laver unfair konkurrence over for firmaer der udfører byggeri håndværksmæssig.

Samfundet er rigtig dårlig stillet, hvis Bach Gruppens kvalitet går hen og bliver normen.

Skatteborgerne i Viborg skal ikke i fremtiden finansieere BG's byggesjusk, som det er sket med parkeringskælderen ved stadion, det har foreløbig kostet os rundt 10 millioner kroner, og der trænger stadig vand ind i dette anlæg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce