Annonce
Håndbold

SIK-herrer fejrede god pokal-oplevelse med pølsemix og Champions League

SIK'erne havde en fed oplevelse, og fejrede den i cafeteriet med pølsemix og Champions League. Foto: Morten Pedersen
Søndermarkens IK's 3. divisionsherrer leverede fornuftigt mod ligaherrerne fra Sønderjyske i onsdagens pokalkamp, og sådan en oplevelse er med til at styrke sammenholdet i truppen.

Pokalturneringen: 20-39. Umiddelbart lyder det som voldsomme cifre, men det var ikke så grelt, som det kunne lyde.

Søndermarkens IK, som til dagligt gør sig i 3. division, var oppe i mod Sønderjyske fra Danmarks bedste håndboldrække, så resultatet stod skrevet i stjernerne på forhånd.

Det gjorde SIK's fornemme præstation dog ikke. I flere perioder af kampen var viborgenserne godt med, og det glædede holdets spillende træner, Steen Sinding.

- Vi gjorde det ganske hæderligt, og vi kan tage en masse selvtillid med herfra, sagde han efter opgøret.

Det er ikke hver dag, at SIK får lov til at måle sig mod ét af Danmarks bedste håndboldhold, og det var da også en oplevelse, som skulle sluges i Liseborghallens cafeteria.

- Lige nu sidder vi alle sammen derude med nogle pølsemix og en Liverpool-kamp på fjernsynet, og det giver os helt vildt meget som hold. Drengene synes, at det var en fed oplevelse, og det giver noget at snakke om til de næste træninger, fortalte Steen Sinding.

Annonce

Kampen i tal

Søndermarkens IK - Sønderjyske Håndbold 20-39 (10-18)

Håndbold, pokalturneringen, herrer

Mål for SIK: Jonas Krogsgaard 6, Steen Sinding 5, Mads Nielsen 4, Rasmus Sørensen 2, Jannik Jensen 1, Nicklas Lundshøj 1, Christian Martinussen 1

De skyder hårdt

Én af de rigtig gode præstationer stod målmand Michael Amtrup for. Han vogtede buret i første halvdel af begge halvlege, og han leverede flere fine redninger.

Til dagligt står han overfor skytter i 3. division, så det var naturligvis en anden udfordring at skulle bremse bolde fra hårdtskydende ligaprofiler.

- De skød bare hårdere, end jeg er vant til. Og så var de gode til at komme fri af paraderne, og jeg kunne også godt mærke, at de var klogere som håndboldspillere, sagde Michael Amtrup.

Man kunne fristes til at tro, at keeperen havde forberedt sig ekstra til onsdagens brag, men sådan forholdt det sig ikke.

- Jeg forsøgte faktisk bare at gøre, som jeg plejer. Det er det, jeg har det bedst med. Jeg havde fokus på mig selv, og så måtte jeg jo bare tage i mod det som kom, sagde han, inden han afslørede, at han inden kampen havde set en smule video på Sønderjyske. Et hjælpemiddel, han ikke er vant til at gøre brug af.

- Jeg så en halvleg med dem i går aftes, men det kunne jeg ærlig talt ikke bruge til ret meget, lød det grinende fra målvogteren.

Michael Amtrup gjorde en god figur i SIK-målet. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Se kortet: Ugens bolighandler i Viborg

Annonce