Annonce
Håndbold

SIK-herrer sat på plads af topholdet

Christian Martinussen scorede fire gange for hjemmeholdet, som havde det svært. Arkivfoto: Morten Pedersen
To meget dårlige perioder tabte Søndermarkens IK med sammenlagt 2-14, og så blev det umuligt for et svækket hjemmehold at slå rækkens nummer et.
Annonce

3. division: Den 29. september sidste år vandt Søndermarkens IK med seks mål på udebane over NSK Håndbold, Krunderup. Det var i stærkeste opstilling.

Søndag gæsterne NSK Håndbold, Krunderup Liseborgcentret som rækkens førerhold, mens SIK havde tabt fire kampe i træk og måtte undvære flere profiler som Steffen Stenholt, Steen Sinding og Mads Nielsen, som alle huserer i bagkæden.

Kampen begyndte meget lige, og efter 16 minutter stod der 7-7 på måltavlen, men så ramte SIK den første af to meget dårlige perioder.

SIK's forsvar blev for passivt, og så trykkede gæsternes hårdtskydende Kasper Dam Hansen bolden i nettet to gange i træk. Så ville SIK skifte målmand, men mens det stod på, mistede hjemmeholdet bolden i angrebet, og så kunne NSK Håndbold, Krunderup score i tomt mål.

Gæsterne vandt en periode på otte minutter med 7-1 og førte 14-8 efter 24 minutters spil.

Ved pausen var stillingen 16-11 til udeholdet.

Mads Nielsen var én af flere spillere, som SIK måtte undvære mod rækkens nummer et. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce

Store udfordringer

30 sekunder før pausen modtog NSK Håndbold, Krunderup en fire minutters udvisning, og efter tre gode angreb i overtal i begyndelsen af anden halvleg lykkedes det SIK at reducere til 14-16.

Men så ramte den dårlige periode nummer to som en forhammer. NSK Håndbold, Krunderup kørte på, og SIK's forsvar kunne slet ikke modstå presset. Endnu en gang blev en periode på otte minutter tabt med 1-7, og så var kampen reelt afgjort.

- Vi er udfordret i øjeblikket. Vi havde et kanon efterår, hvor vi kunne skifte mellem de samme fem personer i bagkæden, men nu spiller vi med sjette, syvende, ottende og niende valg.

- Det er pisse irriterende, at vi med alle de skader nu er sunket så dybt med fire nederlag i streg. Vi synes ellers, det var spændende og fedt at være med i toppen, og der var ingen hold i rækken, som vi ikke kunne slå, sagde Steen Sinding, som ligesom Steffen Stenholt har knæproblemer og muligvis er færdig for sæsonen.

Søndermarkens IK - NSK Håndbold, Krunderup 23-32 (11-16)

Håndbold, 3. division, herrer

Mål SIK: Christian Martinussen 4, Jonas Krogsgaard 4, Anders Aalkjær 4, Ryan Kjærsgaard 3, Morten Post 3, Rasmus Sørensen 3, Martin Tinghøj 1, Jens Peter Kjeldsen 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce