Annonce
Håndbold

SIK-herrer vinder igen - og rykker op på førstepladsen

Christian Martinussen og resten af SIK's førstehold havde let spil mod HC Midtjylland. Foto: Morten Pedersen
Søndermarkens IK har nu spillet ni kampe uden at tabe. Søndag vandt håndboldherrerne fra Liseborg sikkert over HC Midtjylland på hjemmebane.
Annonce

3. division, herrer: Nummer tre mødte nummer fire i Liseborghallen sent søndag eftermiddag, men det var svært at se på banen. Kampen blev spillet uden den store tænding, og selv om HC Midtjylland 2 kom foran 5-3, så var det ikke meget, som udeholdet havde at byde på.

Søndermarkens IK fik hurtigt kontrol over begivenhederne, scorede ni gange i træk og kom foran 12-5. Derefter var der reelt ikke spænding om udfaldet.

SIK førte 15-10 ved pausen, og med et lille kvarter tilbage af kampen var føringen udbygget til 28-18. Det store forspring fik de blåklædte til at ligne en flok spillere, som allerede havde tankerne rettet mod en søndag aften i sofaen, og otte minutter senere var hjemmeholdets forspring mere end halveret.

Nærmere end 29-25 kom HC Midtjylland dog ikke. SIK vandt kampen med cifrene 34-28, og efter ni kampe er det lokale hold stadig ubesejret i 3. division, pulje 2.

- Vi kom dårligt i gang. Vi spillede uden timing og med mange tekniske fejl, men derefter fik vi styr på det, og det var os, som fik lov til at diktere tempoet det meste af kampen. Vi kom foran med 10 mål i anden halvleg, men satte så tempoet ned, så på den måde var det også vores "fortjeneste", at HC Midtjylland kom lidt tilbage i kampen til sidst, sagde SIK's stregspiller Jonas Krogsgaard efter opgøret.

Annonce

Holder stadig af håndbold

Jonas Krogsgaard er på det nuværende SIK-hold én af flere spillere, som tidligere i karrieren har dyrket håndbold på et noget højere niveau. Krogsgaard har blandt andet spillet 1. division i Stoholm IF. Nu er han blevet 32 år, og spørgsmålet er, om han og holdkammeraterne vil være gearet til en tur i 2. division, hvor ligareserverne holder til, og standarden generelt er noget højere end i 3. division.

I hvert fald træner SIK'erne ikke så meget, som de har gjort.

- Det er en svær snak. Vi går jo efter at vinde alle de kampe, vi går ind til, og så må vi se, hvor det bærer os hen. Men der er mange kampe endnu, og det er ikke sikkert, at vi kan holde os skadesfri.

- Men for byen tror jeg, det ville være rigtig fint, hvis vi rykker op, og vi kan jo godt lide at spille håndbold alle sammen. Vi stiller krav til hinanden, når vi er her, sagde Jonas Krogsgaard, som også bruger en del af fritiden på at være træner for U17-drengenes andethold i Viborg FH.

- Det er fedt, at det kan passe sammen det hele, så jeg kan være med på det her niveau som spiller, sagde Jonas Krogsgaard, som med fem scoringer fra stregpositionen havde en hovedrolle i anden halvleg mod HC Midtjylland.

Søndermarkens IK - HC Midtjylland (andethold) 34-28 (15-10)

Håndbold, 3. division herrer

Mål SIK: Rasmus Sørensen 8, Steffen Stenholt 7, Mads Nielsen 7, Jonas Krogsgaard 6, Jens Peter Bitsch Kjeldsen 4, Christian Martinussen 2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stortalent efter perlemål: Jeg har tit drømt om at sætte den i krydset på Viborg Stadion - nu har jeg gjort det

Viborg

Nu brøler kronhjortene

Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Rundt om Viborg For abonnenter

Tre polakker sigtet og varetægtsfængslet for tyverier fra varebiler på Viborg-egnen: - Man stjæler godt i Danmark

Sport For abonnenter

Rutineret back har manglet procenter - men er sulten efter at erobre stamplads tilbage

Annonce