Annonce
Håndbold

SIK-træner glæder sig til nyt holdfællesskab

Søndermarkens IK's 3. divisionshold kommer i næste sæson til at spille under paraplyen Viborg FH. Arkivfoto: Morten Pedersen

Viborg: Kort før jul kom det frem, at Viborg FH allerede fra næste sæson kommer til at tilbyde seniorhåndbold. Viborg FH etablerer et holdfællesskab med Søndermarkens IK's herresenior og overtager altså dette holds licens i 3. division fra sæsonen 2020/2021.

Målet er at fremme herrehåndbolden i Viborg, og hos SIK glæder de sig til det nye tiltag.

- Jeg synes, at det er ekstremt positivt, hvis vi får en større tilslutning til seniorhåndbolden. Specielt via de U19-spillere som kommer op og bliver førsteårsseniorer, siger SIK's 3. divisionstræner, Steen Sinding.

SIK gør sig i øjeblikket i toppen af rækken, og en oprykning vil immervæk betyde, at de nye talentfulde seniorspillere, vil kunne teste sig på et højere niveau. Det faktum ændrer imidlertid ikke ved hverken ambitioner eller mentalitet på SIK-holdet, som kører på, som det har gjort hidtil i sæsonen.

- Men vi glæder os da til næste sæson. Selv om vores træninger har været bedre i år, end de tidligere har været, så bliver de endnu bedre nu, hvor vi får endnu flere seniorspillere at tage af.

Steen Sinding ved endnu ikke, om han skal stå i spidsen for næste sæsons Viborg FH-mandskab.

Annonce

Toppen af 3. division, pulje 2

1. NSK, 20 point

2. Lemvig, 17 point

3. HA85, 16 point

4. SIK, 16 point

5. Hornbæk, 15 point

Nummer 1 rykker direkte op

Nummer 2 skal spille play-off

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Podcast: Midtbanespiller har fundet spilleglæden i Viborg - og vil sætte jagten ind på Vejle

Annonce