Annonce
Sport

Sikker BFH-sejr holder liv i drømmen om top tre

Bjerringbro FH vandt torsdag over Roskilde. Dermed har holdet stadig chancen for at spille sig i top tre i 1. division. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Bjerringbro FH spillede torsdag mod Roskilde Håndbold. BFH kom aldrig i vanskeligheder og vandt en sikker sejr, som holder liv i drømmen om top tre

Håndbold: Bjerringbro FH har ikke råd til at smide mange point, hvis de blåklædte kvinder vil holde drømmen om top tre og dermed en potentiel oprykning i live. Derfor var BFH også under pres, da holdet torsdag eftermiddag mødte Roskilde Håndbold.

En sejr ville bringe BFH i top tre - som minimum for en stund, indtil Sønderjyske og TMS Ringsted afvikler deres 21. spillerunde.

Kampen i tal

Bjerringbro FH - Roskilde Håndbold 28-24 (15-10)

Håndbold, 1.. division, kvinder

Mål for BFH:  Line Gyldenløve Kristensen 7, Line Frandsen 6, Louise Engstrøm 4, Cilla Sturm Jespersen 3, Iben Lynnerup 3, Emilie Bangshøi 2, Sofie Lund Nielsen 2, Louise Søndergaard 1

Tidligt i kampen mod Roskilde, kom BFH dog bagud med 4-1. På det tidspunkt var der spillet fire minutter af kampen, og der tydede det på, at det ville blive en bøvlet dag for Bjerringbro-holdet.

Annonce

Herefter vendte det for BFH. Godt 20 minutter senere stod der 15-7 på måltavlen i BFHs favør. En periode BFH altså vandt med elleve mål.

- Vi rettede rigtigt meget op i den periode. Der blev kampen reelt afgjort, sagde Jesper Bangshøi, som er træner for BFH.

Sikker sejr

Anden halvleg var en lang cruise control for BFH. Det lykkedes at holde Roskilde Håndbold på afstand, og til sidst kunne BFH se op på måltavlen og konstatere, at de havde sikret sig en 28-24 sejr.

Det resultat var endda en smule for flatterende for Roskilde Håndbold, som i lange perioder havde været større bagud.

- Vi spillede faktisk skidt de sidste tyve minutter. Vi lavede mange fejl, vi brændte for meget og generelt var der lidt af det hele til den negative side. Dårlige returløb. Så det var en sikker sejr, men uden at det var prangende, sagde Jesper Bangshøi.

Med sejren er det nu muligt for Bjerringbro FH at slutte over Sønderjyske, hvis det lykkes BFH at slå dem i deres indbyrdes kamp den 10. april. For at top tre-drømmen skal blive en realitet, så skal TMS Ringsted dog smide point i en af de resterende tre kampe.

- Det er jo op til de andre. Vi har noget spille for, og en sejr mod Sønderjyske kan blive afgørende. Det er fedt, at vi er med i kampen om det, sagde Jesper Bangshøi.


Det er jo op til de andre. Vi har noget spille for, og en sejr mod Sønderjyske kan blive afgørende. Det er fedt, at vi er med i kampen om det.

Jesper Bangshøi, træner for BFH


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce