Annonce
Viborg FF

Sikker sidste skanse: Vi har selvtillid inden mødet med Hobro

Ingvar Jónsson stod en flot kamp mod Fremad Amager. Foto: Morten Dueholm
Ingvar Jónsson var klar, da Fremad Amager blev nærgående i sæsonens sidste kamp i 1. division. Nu glæder den islandske målmand sig til at mærke presset i de to playoffkampe mod Hobro, hvor han vil hjælpe Viborg FF op i Superligaen.

Viborg: Ved stillingen 1-0 lørdag eftermiddag på Energi Viborg Arena pressede Fremad Amager ivrigt på for at udligne. Hjemmeholdet var på hælene i en periode, men inde på målstregen var Ingvar Jónsson klar til at redde sit hold.

Først med en fodparade, da Samson Iyede lavede tunnel på Nikko Boxall og afsluttede fra en spids vinkel. Derefter med en hurtig reaktion på et hovedstød fra tårnhøje Nemanja Cavnic, og til sidst fik målmanden hånden på et farligt skudforsøg fra Fremad Amagers topscorer Lukas Engel.

- Afslutningen (fra Engel, red.) kom på min venstre side. Det var en fin redning, selv om jeg var lidt heldig med, at den ramte stolpen. Vi vidste, at Fremad Amager havde spillet rigtig godt i foråret, og jeg synes, at det er et af de bedste hold i rækken, så det var dejligt at vinde 4-0, sagde Ingvar Jónsson.

Men trods storsejren til Viborg FF blev det Silkeborg IF, som snuppede den direkte oprykning til Superligaen. Dermed fortsætter Viborg FF sæsonen med playoffopgør mod Hobro IK.

- Vi har spillet godt i de seneste kampe og har selvtillid, som vi kan tage med til kampen i Hobro. Så min følelse er god, sagde Ingvar Jónsson.

Han er tilfreds med sine egne præstationer i foråret og er helt klar til gyseropgørene, som venter.

- Jeg synes, at jeg har stået stabilt i foråret og generelt været solid hele sæson bortset fra en enkelt kamp (fik rødt kort mod Nykøbing i efterårets sidste kamp, red.). Nu skal jeg hjælpe med at sikre os superligapladsen, og jeg spiller fodbold for at opleve de vigtige kampe. Det bliver dejligt med to kampe på fyldte stadions, hvor man kan mærke presset. Det er noget, som jeg vil huske, når karrieren er slut, sagde Ingvar Jónsson.

Første playoffkamp mod Hobro spilles på DS Arena i Hobro på torsdag klokken 18.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce