Annonce
Viborg FF

Silkeborg-direktør med hjertesuk og opfordring til VFF-fans - bliv hjemme fra topkamp i Silkeborg

Det er kun hjemmeholdets fans, som ifølge protokollerne har adgang til Jysk Park fredag aften. Og Silkeborgs direktør Kent Madsen opfordrer VFF-fans til at blive hjemme, så man ikke risikerer at kompromittere den superligaordning, som man længe har kæmpet for at kunne genindføre. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Det er kun hjemmeholdets tilhængere, som ifølge corona-protokollerne har lov til at være på stadion. Og skulle VFF-fans have fået fat i billetter, så opfordrer Silkeborgs direktør fansene til at blive hjemme og få refunderet billetterne.

Fodbold: Tilskuerne er tilbage på de danske fodboldstadions.

Det har været en lang sej kamp, og det har givet kuldegysninger hos både spillere og fans i forbindelse med de superligakampe, som blev spillet onsdag og torsdag.

Men det har også vakt en lille bekymring nogle steder.

Annonce

I forbindelse med onsdagens kamp mellem FC Nordsjælland og Brøndby i Farum havde en lille gruppering af Brøndby-fans nemlig fundet vej til stadion i Farum - og det må de efter reglerne ikke, da det kun er hjemmeholdets tilskuere, som ifølge reglerne må være til stede.

Fredag aften er der så lokal- og topopgør i Silkeborg - og forud for den kamp kommer Silkeborg IF's direktør Kent Madsen med en klar opfordring til Viborg-tilhængere, som eventuelt måtte have fået den samme idé som den lille gruppe Brøndby-fans.


Vi skal i fællesskab gøre alt for, at det ikke er os i Viborg og Silkeborg, der kompromitterer corona-sikkerheden og dermed bringer fodbolden i fare for igen at skulle spille uden tilskuere

Kent Madsen, direktør i Silkeborg IF


- Under normale omstændigheder ville vi elske at se udebaneafsnittet på Jysk Park klædt i grønt. Men nu foreligger der en ny situation, og vi er i fællesskab nødt til at gøre vores yderste for at overholde spillereglerne. Og én af de væsentligste regler er, at der ikke må være udebanefans til stede ved kampene i 1. division og Superligaen, så længe de afvikles under de særlige corona-protokoller, siger Silkeborg-direktøren, som vil gøre alt for, at Silkeborgs tilhængere også overholder reglerne, når det omvendte opgør i Viborg skal spilles senere i slutspillet.

- Vi skal i fællesskab gøre alt for, at det ikke er os i Viborg og Silkeborg, der kompromitterer corona-sikkerheden og dermed bringer fodbolden i fare for igen at skulle spille uden tilskuere. Derfor lyder min opfordring: Skulle der være Viborg-fans, der på den ene eller den anden måde er kommet i besiddelse af billetter til kampen, så lad være at falde for fristelsen. Og er der fans af VFF, der har købt en billet og ved nærmere eftertanke fortryder, så kontakt os. Vi refunderer gerne pengene, siger Kent Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Sport

Se video: Gode finalefornemmelser hos Viborg HK inden afgørende DM-semifinale

Annonce