Annonce
Sport

Sivebæk fortid i Viborg - rykker til Island

Christian Sivebæk rykker til Island med øjeblikkelig virkning. Arkivfoto: Morten Pedersen
Christian Sivebæk skifter til den islandske klub Fjölnir med øjeblikkelig virkning.

Fodbold: Christian Sivebæk er fortid i Viborg FF. Den 32-årige kantspiller skifter med øjeblikkelig virkning til den islandske klub Fjölnir.

Sivebæk har tidligere gjort sig i udlandet - For Seattle Sounders i MLS - og han ser frem til endnu et udenlandseventyr.

- Jeg har haft en rigtig god tid i Viborg, men har på det seneste tænkt på at søge en oplevelse i udlandet her i min karrieres efterår. Nu er denne mulighed kommet, som både passer godt til mig og min familie, og det glæder jeg mig til at prøve, fortæller han til Viborg FF's hjemmeside.

Annonce

- Alle i klubben skal have tak for tiden her, og jeg ønsker VFF held og lykke med fremtiden.

Sportschef Jesper Fredberg glæder sig ligeledes på den erfarne vejlensers vegne.

- Vi er rigtig glade for Christian, som har haft en stor rolle i Viborg FF igennem flere sæsoner. Han har været en stor profil på holdet, men i denne sæson er det blevet til mindre spilletid og med kontraktudløb denne sommer, så er der opstået denne mulighed for ham. Vi føler, at vi er godt dækket ind på kantpositionen, så vi vil ikke stå i vejen for Christian, siger Jesper Fredberg, inden han fortsætter:

- Han har ønsket at søge en mulighed i udlandet, og vi er glade på hans vegne. Vi takker ham for en stor indsats i Viborg og ønsker held og lykke med de nye udfordringer.

Christian Sivebæk kom til VFF fra Vejle i 2015. Siden da har den høje kantspiller trukket i den kløverdragt 130 gange. Her er det blevet til 23 scoringer - de syv kom i indeværende sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Et glædeligt farvel til mundbindet: - Det er dejligt, vi nu kan tage det af

Viborg

Vent med at smide mundbindet i skraldespanden: Det skal fortsat bruges på sygehuset og ved lægen

Annonce