Annonce
Sport

Sivebæk og familien rykker til byen: Kan slutte karrieren i Viborg FF

Chrstian Sivebæk sætter sin underskrift på en kontraktforlængelse med Viborg FF frem til 2020. Han og familien rykker nu til Viborg. Foto: Viborg FF

Med en kontrakt der løber til 2020 - hvor Christian Sivebæk er 32 år - kan kantspilleren godt se sig selv slutte karrieren i Viborg FF. Han og familien rykker snart til Viborg.

Annonce

Viborg/Aarhus: Så kan flyttekasserne findes frem og flyttevognen bestilles. Christian Sivebæk og konen Anne har i forlængelse af kantspillerens kontraktforlængelse med VFF valgt at flytte fra Aarhus til Viborg.

- Det var fedt at få styr på fremtiden. Jeg er glad for at være i Viborg FF, og nu flytter vi også til byen, så vi kan komme tættere på det hele. Min kone studerer i Aarhus, men det kan løses med et fjernstudie, fortæller Christian Sivebæk, som også bidrager til befolkningens vækst med en lille - og endnu en på vej.

Med en familie på snart fire og en kontrakt med Viborg FF frem til 2020, så udelukker 29-årige Christian Sivebæk ikke, at han kommer til at spille resten af sin karriere i klubben.

- Det kunne sagtens være. Men det er omvendt også svært at spå om to et halvt år ude i fremtiden i fodbold. Bare se på min egen tid her i Viborg, fortæller Christian Sivebæk med reference til sin sværere periode i klubben.

Allerede i sidste uge meldte Christian Sivebæk ud, at han og klubben var tæt på en kontraktforlængelse. Og den faldt altså helt på plads torsdag.

- Der var et par småting, som skulle afklares. Det var helt almindelig kontraktforhandling mellem to parter, der skulle afrundes. Jeg har haft en helt klar fornemmelse af, at begge parter ønskede en løsning, slutter Christian Sivebæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Sport For abonnenter

Ny offensivspiller er flyttet sammen med lokalt stortalent: Giver en rigtig god start på tiden i Viborg

Annonce