Annonce
Viborg

Sjørup-folk, vi savner jer!

Mogens Møller Nielsen. Foto: Morten Dueholm
Annonce

Læserbrev: Kære Sjørup-folk. I dag er der valg til menighedsrådet i Vroue Sogn. Og Vroue Sogn omfatter også Sjørup, men i det nuværende menighedsråd er der ingen Sjørup-folk. Alle nuværende medlemmer er fra Vroue.

I den kommende periode skal vi arbejde med meget forskelligt: udarbejde projekt for total renovering af kirken indvendig, udvikling af kirkegården, arrangementer for børn, arrangementer for familier, arrangementer for voksne, arrangementer for ældre, arrangementer med og uden musik, arrangementer både i og udenfor kirkerummet.

Vi samarbejder også med nabosognene i Vestfjends Pastorat, Sdr. Resen, Vridsted, Fly og Iglsø om større events. Vi har arbejdsgiverforpligtelser overfor 3 ansatte i Vroue sogn.

Og endelig har vi 2 præster, der varetager alt det kirkelige. Menighedsrådet sørger for de ydre rammer vedrørende det kirkelige liv i hele sognet. Og hele sognet omfatter selvfølgelig også Sjørup. Pengemæssigt arbejder vi med et årsbudget på over 1 mio kr. til alt det nævnte.


Vi vil så gerne have folk fra Sjørup med i menighedsrådet, så hele sognet er repræsenteret.


Der skal vælges 5 medlemmer og et par suppleanter. 2–3 af de nuværende medlemmer er villige til genvalg, så der skal vælges 2–3 nye medlemmer, og det er her, folk fra Sjørup meget gerne skal på banen. Vi vil så gerne have folk fra Sjørup med i menighedsrådet, så hele sognet er repræsenteret. Det vi arbejder med er jo for hele sognet. Mød op og lad jer opstille til det nye menighedsråd!

Derfor folk i Sjørup og folk i Vroue, og folk udenfor de to landsbyer: Vi ses i konfirmandstuen i Vroue tirsdag kl. 19.00 og vær med til at vælge det nye menighedsråd. Valgperioden er 4 år.

Vi har som medlemmer af den danske folkekirke en demokratisk ret til at være medbestemmende, så brug denne ret. Men den gamle skrøne med at menighedsrådsarbejde det er 4 møder om året, og så går resten af sig selv, det gælder ikke mere.

Der er nok at tage fat på, men det bliver ikke kedeligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Annonce