Annonce
Sport

Skadet midtbanespiller lider på tribunen: Forfærdeligt at være magtesløs

Emil Scheel er skadet og kan ikke være med i søndagens brag - og det er altså ikke særlig sjovt at se den slags kampe fra tribunen. Arkivfoto: Morten Dueholm
Emil Scheel har spillet oprykningskampe masser af gange tidligere i karrieren, og han har det svært med ikke at kunne bidrage på banen denne gang på grund af en skade.

Viborg: Rigtig mange mennesker med Viborg FF i hjertet vrider sig hvileløst i hænderne og sidder nervøst på kanten af stolen i denne tid, hvor det skal afgøres, om holdet rykker op i Superligaen eller ej.

Men det er ikke kun fansene, der lider under spændingen.

Også den ukampdygtige midtbanespiller Emil Scheel har det svært med at se holdkammeraterne spille de afgørende kampe.

- Det er ganske forfærdeligt at sidde der på tribunen. Det er en følelse af magtesløshed sammenholdt med, at jeg ikke kan udføre mit job, siger Emil Scheel, der i en god måneds tid har været ude med knæproblemer.

Og det piner ham, at han ikke kan være på banen sammen med holdkammeraterne.

- Det er det værste, at jeg ikke er i stand til at hjælpe. Det er hamrende spændende for os alle sammen, og det bliver bare værre, at jeg ikke er en del af det, siger Emil Scheel, som ellers føler, at han har noget brugbart at byde ind med.

- Jeg har ikke nødvendigvis spillet playoffkampe før, men jeg har altså stået i mange oprykningskampe og har været med til at rykke op i Superligaen tre gange. Så jeg har en masse erfaring, som jeg gerne ville have givet videre - og det er altså lettere at gøre inde på banen, siger midtbanespilleren.

Skulle det blive til en triumf, så vil han dog føle sig som en del af det - blandt andet fordi han via vigtige scoringer tidligere på sæsonen har gjort sit til at bringe VFF i retning af oprykningen.

- Man skal ikke være lang tid i VFF, før man får grønt blod i årerne. Jeg har i hvert fald et tilhørsforhold til truppen og klubben, så jeg føler mig alligevel som en del af det - selv om jeg ikke har spillet så mange minutter, som jeg havde ønsket og håbet. Så jeg kan sagtens juble med, hvis det går godt mod Hobro, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce