Annonce
Podcast

Skal du høre podcasts i weekenden? Her er redaktørens anbefalinger.

Signe Vestergaard Bansø, redaktør for Avisen Danmark Podcasts, giver dig her sine bedste tips til, hvad du kan høre på podcast.

Podcasts: Husker du at høre de podcasts, som du automatisk får adgang til, når du abonnerer på et af Jysk Fynske Mediers dagblade? Der er masser af gode lydfortællinger, som du kan høre, når du har tid. Her er redaktør på Avisen Danmark Podcasts, Signe Vestergaard Bansøs anbefalinger til dig:

1 "Podcasten Danmark" om svindel

Journalist Michelle Madsen var i hælene på en svindler, da hun optrevlede sag om omfattende svindel på Vejle Sygehus. I denne uge faldt der dom i sagen, og Michelle fortæller hele historien om, hvordan hun gravede i sagen sideløbende med politiets efterforskning. I "Podcasten Danmark" får du de største historier fortalt af hovedpersonerne selv. Hør de spændende detaljer fra et omfattende arbejde her.

2 "Adapter" om printede hofter

Var det noget med en printet hofte? Teknologien er her i hvert fald, og i podcasten "Adapter" åbner værterne døren til en verden, som du kan møde på sygehuset. I "Adapter" lærer jeg nyt om den teknologi, som allerede er til rådighed, men som kan virke uoverskuelig. Måske du også kunne trænge til en hjælpende hånd på teknologifronten? Så synes jeg, at du skal høre "Adapter".

3 "Gangbar" om Johannes Møllehave

I "Gangbar" kan du høre Johannes Møllehaves niece, der fortæller historier om Johannes Møllehave, som de færreste kender. Hun har været den kendte forfatters redaktør og skrevet en bog om ham. Hør blandt andet om hans sidste døgn i "Gangbar", hvor vært Tommy Byrne går tur med en særlig interessant person.

4 "Flyvende tallerken"

Er du til historier om UFO´er, så er podcasten "Flyvende tallerken" fra DR noget for dig. I anledningen af at den amerikanske stat har offentliggjort videoer af UFO´er, undersøger podcastserien, om der er liv i rummet - og om vi måske allerede har haft besøg. Her er både lytternes egne oplevelser og et spændende interview med den tidligere chef for den hemmelige UFO-enhed i Pentagon. Selvom man ikke er hardcore UFO-entusiast, er podcastserien bestemt alligevel et lyt værd. Du finder den her.

Livsstil For abonnenter

Familieliv og forretning i ét: Mathias og Natascha er sammen om det meste

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Forsiden netop nu
Viborg

Se videoen - Byens nye hotel slår dørene op: Peak 12 er officielt åbnet

Erhverv For abonnenter

Naboer til ny grisefarm efterlyser større perspektiv for svineproduktioner

Debat

Se at få bygget den motorvej!

Viborg For abonnenter

Turistchefen: Et stort plus for Viborg og hele regionen

Podcast For abonnenter

Mortens Madklub byder på iberisk eventyr til din sommergrill

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Alarm 112 For abonnenter

'Der er skiderikker på skovstien!': 70-årig kvinde fik teenage-røver til at stikke af - nu er skiderikken dømt

Sport

Viktor Axelsen vinder OL-guld efter vanvittig finale

Debat

Vi skal tage hånd om den lurende velfærdskrise

Bjerringbro For abonnenter

Stille sommer på Dyrebakken: Kejserænder bød Hans Bach velkommen hjem fra hospitalet

Kultur For abonnenter

Dagens magasinfund: Flintesmedens svalesang