Annoncørbetalt indhold

Skal du også i gang med et større hjemmeprojekt?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sponsoreret af Lead Supply

Covid-19 er efterhånden blevet en almindelig del af vores hverdag. De fleste er hjemsendt fra arbejde, skole eller børnehave og har samtidig vænnet sig til at bruge meget af tiden i deres eget hjem. Når man går så meget hjemme, som så mange gør, og ikke kan bruge fritiden på at tage i biografen eller på restaurant, tage en rejse til en varmt sted eller være social, så begynder man at finde på nye ting at give sig til. Et eksempel på dette er hjemmeprojekter. Byggebranchen har efter coronas indtræden haft mere at se til end normalt. Dette fordi så mange nu har tiden til at få ordnet noget der har ventet i flere måneder på at blive ordnet, eller har tiden til at se en masse nye muligheder i deres hjem. Om det er drømmen om at få et nyt køkken, en ny terrasse eller bare en større renovation af huset, som et nyt tag for eksempel, så koster det desværre altid en del penge. Det findes der heldigvis en løsning på.


Overvej dette hvis du vil finansiere projektet med et forbrugslån 


Et forbrugslån adskiller sig fra et almindeligt banklån eller realkreditlån. Ved et forbrugslån skal man nemlig ikke stille sikkerhed for lånet, som man typisk skal ved et realkreditlån for eksempel. Med sikkerhed menes, at man har en aktiv af høj værdi, som en bil eller en bolig, der skal stå som sikkerhed for låneudbyderen. Dette betyder at hvis du ikke har mulighed for at betale pengene tilbage, kan låneudbyderen tage og sælge din aktiv af høj værdi og på den måde få pengene tilbage. Dette gælder ikke for et forbrugslån. Et forbrugslån er som ordet indikerer, et lån til et forbrug - blandt andet kan indebære et hjemmeprojekt.


Overvejer du kraftigt at optage lån til dit projekt, så skal du læse med nu. Det er nemlig vigtigt, at man sørger for at lave sit hjemmearbejde og læser op på tingene. Det er sjældent en god ide at vælge det første forbrugslån man falder over. Der kan være enorme forskelle i hvad et lån koster i renter og gebyrer, hvilket kan have en væsentlig indflydelse på, hvornår du kan komme af med dit lån igen. Der findes rigtig mange låneudbydere derude, så der er absolut ingen grund til at vælge nogle, som er dyrere end højest nødvendigt. Undersøg hvor du kan finde de billigste forbrugslån med en sammenligningsside for lån, og forhør samtidig din bank så du kan holde det op imod hinanden. Er man ude i at låne, kan man ligeså godt gå efter det billigste der er på markedet.


Prisen for et forbrugslån


Det kan være forskelligt hvor meget et forbrugslån koster, da det kommer an på hvor lang tid du ønsker løbetiden på dit lån skal være. Derudover kommer det også an på hvilke renter og gebyrer der er gældende for det forbrugslån som du ansøger om at få. Igen, er det en god ide at sammenligne forskellige forbrugslån for det samme beløb, den samme løbetid og hvorledes deres effektive rente ser ud. Jo lavere den effektive rente er, desto billigere bliver det for dig. Du skal altså huske at kigge på hvad den summerede pris er for at optage lånet.

Har du fundet et forbrugslån som du synes er passende og billigt, kan du ansøge om det. Ansøgningsprocesserne er blevet meget nemme med tiden. Ansøger man om lån online vil man typisk skulle udfylde et ansøgningsskema med personlige oplysninger som beskæftigelse, månedlige indtægt, boligtype, kontaktinformationer og så videre. Dette er relevante informationer som låneudbyderen skal have, for at kreditvurdere låntageren, altså om man er egnet rent økonomisk til at optage et lån. Er man en dårlig betaler og registreret i RKI kan og bør man nemlig ikke låne, hvilket ansøgning processerne er med til at forhindre.


Få det bedste ud af dit lån 


Hvis du har besluttet dig for at tage et forbrugslån, skal du sikre dig at få det bedste ud af det. Lånet skal betales tilbage, så det er med at formidle hver en krone bedst muligt. Lån aldrig flere penge end du har absolut brug for. Måske føles det fedt at have ekstra penge mellem hænderne nu, men når først de er brugt og lånet skal betales tilbage, kan det blive en bittersød fornøjelse - særligt hvis man sidder med et dyrt lån som tager lang tid at komme af med igen. Inden du kaster dig ud i dit hjemmeprojekt, er det en god ide at sætte dig ned og lave en god plan over dit projektet, få eventuel hjælp eller rådgivning udefra og sikre således at du ikke bliver overrasket over uventede omkostninger, fejl eller utilfredsheder. Få et overblik over hvor meget tid og ressourcer som skal bruges på det, således at du hverken over- eller underestimeret omfanget af dit hjemmeprojekt. Det kan i sidste ende koste dig dyrt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.