Annonce
Viborg

Skals-borgerne vil være fitte

Allerede ved det åbne hus i forbindelse med indvielsen af Skals Idrætscenter stod folk i kø for at blive medlem af Skals Fitness. Arkivfoto: Agata Lenczewska-Madsen

Antallet af medlemmer i Skals Fitness runder snart de 250, så der er jubel i den nye motionsforening.

Målet var minimum 200 medlemmer i løbet af året, og med allerede pænt over det antal medlemmer må Skals Fitness siges at være kommet flyvende fra start.

Annonce
Kim Hørsted, der her ses sammen instruktør Marianne Horsfeldt Mathiassen før åbningen af motionscenteret, er meget glad for opbakningen fra byens borgere. Arkivfoto: Morten Dueholm

»Ja for dælen da,« er da også den umiddelbare kommentar fra formand Kim Hørsted, som i den grad glæder sig over, at hans medborgere støtter op om den nye forening.

»Vi havde jo fået mange tilkendegivelser om interesse, inden vi fik det hele etableret, men man er jo altid spændt på, om der så også er realiteter bag, og det blev vi klar over, at der var allerede ved det åbne hus i forbindelse med indvielsen af Skals Idrætscenter. Her stod folk jo i kø for at blive skrevet op som medlem, og den dag nåede vi at få registreret 135 medlemmer af Skals Fitness,« siger Kim Hørsted.

Og siden er det med formandens ord »bare væltet ind«, så man nu nærmer sig de 250 medlemmer.

Med den enorme tilstrømning har det selvsagt været svært for foreningens instruktører at få folk gelejdet igennem systemet med hver sit træningprogram, og blandt andet derfor har man besluttet, at åbningstilbudet med træning resten af året for 499 kroner også bliver gældende i hele juli.

»Vi synes, at alle skal have mulighed for at benytte sig af det de tilbud, og da vi simpelthen ikke har kunnet nå at ekspedere alle og få alle gennem vores betalingssystem, har vi altså besluttet, at forlænge åbningstilbuddet,« siger Kim Hørsted.

Selvom formanden altså erkender, man ikke har kunnet nå at få givet alle de nye medlemmer deres personlige instruktion, er det altså ikke fordi de frivillige instruktører har ligget på den lade side.

Ikke færre end 140 personer nåede man at få »sluppet« løs i maskinparken i løbet af de første to uger, og selvom man selvfølgelig også i Skals Fitness bliver sommerferieramt, vil der også i den kommende tid stå instruktører klar til at tage imod de nye medlemmer.

»Vi har godt nok haft travlt, men vi giver den gerne en ekstra skalle, når nu folk bakker så flot op om vores forening,« siger Kim Hørsted.

Man kan læse mere om og melde sig ind på www.skalsfitness.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Cafe-foredrag om "De hvide busser"

Danmark For abonnenter

Ikke alt skal gå til ældre, børn og handicappede: Borgmestre vil bruge udlignings-gevinst på skattelettelser

Viborg FF For abonnenter

Et hårdt slag er blevet vendt på hovedet - målmand vil stå endnu skarpere til juli

Annonce