Annonce
Sport

Skanderborg stak af i anden halvleg: Bjerringbro FH slået ud af pokalturneringen

Jesper Bangshøi forsøgte med en tidlig timeout i anden halvleg, at sætte en stopper for det momentum, som Skanderborg havde. Foto: Anders Pørtner
I første halvleg var Bjerringbro FH med helt til det sidste. I anden halvleg blev de blå så løbet over ende. Kampen sluttede 31-24 i Skanderborgs favør.

Håndbold: Torsdag aften bød Bjerringbro FH velkommen til Skanderborg Håndbold, da de to hold kolliderede i sjette runde af pokalturneringen. Værterne fra Bjerringbro var på forhånd undertippede, da Skanderborg til daglig befinder sig i landets bedste håndboldrække.

På forhånd havde BFH-træner Jesper Bangshøi fortalt, at han var glad for, at det ikke var et hold fra ligaens absolutte top, som hans BFH-hold skulle op imod.

I kampens indledning var det ikke til at se, at der var en række til forskel på de to hold. Emilie Bangshøi bragte BFH-holdet foran, og derfra hang det fint fast i kampens indledende kvarter. Undervejs bragte selvsamme Bangshøi sit hold i front igen ved stillingen 6-5, men ellers var det Skanderborg som forsvarede spinkle føringer.

Annonce
Line Frandsen i nærkontakt med BFH-forsvaret. Foto: Anders Pørtner

Det var ikke et overvældende antal tilskuere, som var taget til håndbold i det gode sommervejr, hvilket speakeren også med ærgrelse i stemmen kunne konstatere. Men de godt 75 stykker, som var troppet op, blev forkælet med et spændende pokaldrama.

Louise Engstrøm var skarp i kampens indledning. Foto: Anders Pørtner

Jo ældre første halvleg blev, jo mere vind fik BFH-spillerne i sejlene. De åd sig mere og mere ind i kampen, og pludselig angreb de for en to-måls-føring. Speakeren appellerede til at tilskuerne skulle 'bruge lufferne', og det gav pote. Straffekast til BFH, og til tonerne af noget dramatisk baggrundsmusik fra 'Pirates of the Caribbean' kunne Louise Søndergaard smadre den ind. 12-10 til BFH.

I allersidste sekund af første halvleg kunne Louise Søndergaard sætte et punktum på en meget tæt første halvleg. 16-16 scorede hun til, og det var altså helt lige efter de første 30 minutter.


I allersidste sekund af første halvleg kunne Louise Søndergaard sætte et punktum på en meget tæt første halvleg. 16-16 scorede hun til, og det var altså helt lige efter de første 30 minutter.


Kampen i tal:

Bjerringbro FH - Skanderborg Håndbold 24-31 (16-16)

Håndbold, pokalturneringen, sjette runde

Mål for Bjerringbro FH: Louise Søndergaard 8, Line Frandsen 4, Louise Engstrøm 3, Line Gyldenløve 3, Emilie Bangshøi 3, Sofie Lund Nielsen 1, Marlene Dahlmann 1, Astrid Lynnerup 1

Udvisninger: Skanderborg Håndbold 2, Bjerringbro FH 0

Dommere: Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen

Klasseforskel

Hvis ikke der var niveauforskel på holdene i første halvleg, så var der det for alvor i anden. Efter at Emilie Bangshøi kortvarigt havde bragt BFH i front, så skruede Skanderborg for alvor bissen på. Pludselig havde Bjerringbro-spillerne ufatteligt svært ved at finde huller at angribe i, og Skanderborg scorede fem i streg.

Marlene Dahlmann og resten af BFH-offensiven havde det svært i anden halvleg. Foto: Anders Pørtner

Herfra så Skanderborg sig ikke tilbage. BFH fik stoppet blødningen, men kunne ikke afværge et klart nederlag til liga-modstanderne.

24-31 blev resultatet, og Skanderborg blev dermed BFH's pokalbødler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Vent med at smide mundbindet i skraldespanden: Det skal fortsat bruges på sygehuset og ved lægen

Annonce