Annonce
Sport

Skidt uge for Kvik/Aalestrup: To nederlag på fem dage

Kvik/Aalestrup tabte igen. Arkivfoto

Serie 1: Kvik/Aalestrup var onsdag aften taget en tur til Himmerland, hvor topholdet Gundersted IF ventede. Her skulle weekendens syv-måls nederlag til Løgstør IF rystes af Kvik/Aalestrup-spillernes skuldre.

Men Gundersted, der sidst de to hold mødtes vandt 4-0, var endnu en gang for stærk en modstander for gæsterne, der måtte tage skuffede hjem - denne gang med et 2-1 nederlag.

En målfattig første halvleg satte ingen tydelige præg på kampen, men i anden halvleg blev spændingen øget.

Hjemmeholdet kom foran 1-0 efter 66 minutter, men Kvik/Aalestrup svarede hurtigt igen, og fire minutter senere var der udlignet ved et mål af Jonas Caffey, der blev spillet fri af Søren Eriksen.

Kvik/Aalestrup kunne dog ikke holde hjemmeholdet fra flere scoringer, og med under ti minutter tilbage af kampen kunne tilskuerne i Aars juble over endnu en scoring til Gundersted, der her afgjorde kampen med resultatet 2-1.

Nederlaget betyder, at Kvik/Aalestrup, der har spillet en kamp mere end konkurrenterne, beholder fjerdepladsen a-point med Thisted FC og et enkelt point foran Ulbjerg IF.

Gundersted IF - Kvik/Aalestrup IF 2-1 (0-0)

Fodbold, serie 1, herrer

Mål: 1-0 Rene Petersen (66.), 1-1 Jonas Caffey (70.), 2-1 (81.)

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Pedel opdagede kraftig røg i låst rum på skole

Viborg

Kühnau efter bekymringsbrev: Problemer på børneafdelingen er ikke en sag for regionsrådet

Viborg For abonnenter

Henriks hjem skal måske jævnes med jorden: Jeg synes, at samfundet spilder en masse ressourcer på at rive noget ned, som fungerer

Annonce