Annonce
Viborg FF

Skidt VFF-optakt: Måtte dele omklædningsrum med berusede oldboys-spillere

Arkivfoto: Morten Dueholm

U19-divisionen: Viborg FF fortsætter sejrstimen og bevarer førstepladsen i tabellen efter en sejr på 3-2 ude over Roskilde.

Spillerne fik dog ikke den bedste optakt til kampen, da de i omklædningsrummet måtte dele den trange plads med en gruppe festglade oldboys-spillere, der fejrede en sejr med øl og råben. Trænerne måtte desperat forsøge at overdøve oldboys-spillerne med deres oplæg, og det skabte en del frustration i truppen.

Spillerne lod sig dog ikke yderligere påvirke af den noget alternative optakt og startede kampen med lyn og torden. Til stor ærgrelse for de grønblusede blev det dog hjemmeholdet fra Roskilde, der kom foran med 1-0. To minutter efter var der dog udlignet, og Viborg FF dominerede resten af første halvleg. Inden pausen udbyggede gæsterne føringen til 2-1, hvilket gav ro i truppen.

Desværre for meget ro, viste det sig. I anden halvlegs første minut fik Roskilde udlignet og genskabt spændingen i kampen. Opgøret udviklede sig til en hård fight, og selvom Jacob Mouritsen trak holdet længere tilbage på banen, så lykkedes det alligevel Viborg FF at hive sejren hjem i de døende minutter efter et mål til 3-2 på straffespark.

Det var en lettet og glad Jacob Mouritsen, der trods en skidt optakt og en kamp, der bølgede frem og tilbage, kunne tage med truppen hjem til Viborg med tre point på kontoen.

- Vi var til en elitekamp, og så sad der sådan en flok oldboys-spillere ved siden af, som om de var på bodega. Sådan en optakt til kampen er under al kritik. Jeg er rigtig glad for, at det ikke fik betydning for præstationen, for spillerne håndterede det fremragende. Men det er en ommer for Roskilde, det kan de gøre bedre, sagde Jacob Mouritsen.

FC Roskilde - Viborg FF 2-3 (1-2)

Fodbold, U19-divisionen, herrer

Mål: 1-0 (20.), 1-1 Anton Gaaei (22.), 1-2 Magnus Kjellerup Andersen (36.), 2-2 (46.), 2-3 Anel Hamzic (straffe) (83.)

Gule kort: 0

Tilskuere: 50

Annonce

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce