Annonce
112

Skoleleder mødte ind til røgfyldt lokale: - Det bliver plan Å

Skoleleder på Sødalskolen, Brian Albæk, Her fotograferet da han blev modtaget af eleverne i skolens Løvel-afdeling på første arbejdsdag. Arkivfoto: Morten Pedersen.
Annonce

Rødding: Skoleleder Brian Albæk fra Sødalskolen i Rødding havde en ganske usædvanlig morgen onsdag.

Kort før klokken syv opdagede en pedel, at et klublokale på skolen var fyldt med røg, og brandfolkene var kort tid derefter på stedet. Derfor bliver det bestemt ikke en almindelig dag for Sødalskolens elever, fortæller lederen.

- Det bliver nok lidt en anderledes dag for eleverne. Det bliver plan Å - for jeg ved ikke, om vi kan kalde det plan B, siger han.

Da alle lærere og elever mødte ved otte-tiden, blev skolens omkring 170 indskolings- og mellemtrinelever ledt ind i gymnastiksalen, hvor der blev sat en film på.

Skolelederen glæder sig over, at det meste af bygningen slap for at blive berørt af branden.

- Vi er sluppet nådigt og heldigt, og der er ingen personskade, og det er jo det vigtigste. Men det var da lidt et "wild life" i Rødding her til morgen med brandbiler og alt muligt, siger skolelederen, som også fortæller, at der nu er roligt på skolen.

- Der er helt ro på situationen, og der er ikke sket nogen noget. Vi har allerede været i kontakt med mange forældre, og vi vil også skrive ud så hurtigt som muligt. Vi griber børnene, så godt vi kan i løbet af dagen, siger Brian Albæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce