x
Annonce
Viborg

Skoleleder skifter: Tager fra en bydel til en anden

Stine Bohnstedt er ny leder af Overlund Skole. Arkivfoto: Agata Lenczewska-Madsen
Stine Bohnstedt har været konstituteret som skoleleder i Overlund i et halvt år - og er nu blevet fastansat.

Viborg: Stine Bohnstedt er ny skoleder på Overlund Skole. Hun tiltræder 1. april og vinker dermed også farvel til en anden af byens skoler, Finderuphøj Skole, som hun i dag er leder for.

Det oplyser Viborg Kommune i en pressemeddelelse.

Stillingen blev genopslået i februar, efter at to ansøgere var sluppet igennem nåleøjet og havde været til samtale.

- Jeg synes, at to til samtale var lige lidt nok, og det samlede antal ansøgere til stillingen var i første omgang også færre end 10, sagde direktør i børn og unge, Søren Aakjær, om den beslutning.

Nu er processen så afsluttet, og det blev altså med det resultat, at 42-årige Stine Bohnstedt kan sætte sig i chefstolen på skolen.

Hun har 10 års ledererfaring som afdelingsleder på Vestervang Skole og siden - som nævnt - som skoleleder på Finderuphøj Skole siden 2013.

Udover den daglige drift af skolen i Overlund bliver et af de væsentligste punkter på Stine Bohnstedts program uden tvivl at flytte elever og lærere med over i den nye skole, kaldet Lysningen. Den 200 millioner kroner store investering skal efter planen stå færdig i 2023.

At netop Stine Bohnstedt er ny leder af Overlund Skole kommer ikke helt ud af det blå, idet hun har været konstitueret i stillingen siden august 2019. Dengang sagde hun:

- Det er klart, at jeg håber, at jeg løser opgaven så godt, at jeg også vil være i spil, når den faste stilling bliver slået op. Der er ikke fastsat nogen tidsperiode endnu. Får jeg ikke det faste job, eller finder jeg ud af, at jeg hellere vil tilbage til Finderuphøj Skole, kan jeg gøre det.

I dag lyder det i pressemeddelelsen:

- Jeg er glad og stolt over, at jeg nu som skoleleder på Overlund Skole får mulighed for at videreføre det arbejde, som jeg i samarbejde med ledelsesteam og MED-udvalg har påbegyndt i min konstitutionsperiode. Jeg ser frem til samarbejdet med forældre og personale til gavn for alle børn og unge på Overlund Skole.

Også Viborg Kommunes direktør for Børn og Unge Søren Aakjær er meget glad for ansættelsen:

- Vi har med Stine fået en yderst velkvalificeret skoleleder med erfaring fra Viborg Kommune. Jeg er sikker på, at hun med sine kompetencer med fokus på både forandringsprocesser og arbejdsmiljø vil lede Overlund Skole frem mod indflytning i Lysningen, sikre overgangen og drive det nye samlingspunkt for Overlund.

Lene Lundsberg Gade er ifølge kommunens hjemmeside konstitueret skoleleder på Finderuphøj Skole.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

VFF-direktør vil få det bedste ud af forfærdelig situation

Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

Annonce