Annonce
Rundt om Viborg

Skolestart og 10 års jubilæum hos friskole

Hvilsom Friskole fejrede 10 års jubilæum på den første skoledag efter ferien. Privatfoto.
Hvilsom Friskole kunne tage imod en ny 0. klasse og samtidigt fejre skolens 10 års jubilæum mandag den 12. august.

Hvilsom: Første skoledag er noget særligt for elever og forældre. Skolestart rummer spænding, og forventningens glæde kan skæres i tykke skiver hos alle parter. Flaget er hejst, og smil og håndtryk uddeles gavmildt til de fremmødte. Således også på Hvilsom Friskole, hvor man mandag tog imod en ny årgang 0. klasse og de nuværende elever om formiddagen, hvor et nyt og spændende skoleår blev sat igang.

Denne første skoledag var noget ganske særligt i år, da friskolen også kunne fejre sin egen første skoledag for 10 år siden. Hvilsom Friskole fejrede sit 10-års jubilæum med reception om eftermiddagen fra klokken 14-17, hvor skoleleder Anja Thomadsen og bestyrelsen var klar til at se nuværende og tidligere elever, forældre, nuværende og tidligere personale, samarbejdspartnere, baglandet og andre interesserede.

- Det er så livsbekræftende at opleve, at den skole, som ikke fandtes i 2008, blev grundlagt i 2009 og siden har udviklet sig støt og roligt. Det glæder vi os til at fejre sammen med alle de mennesker, som har været med til at gøre det muligt, udtaler formand Majbrith Borg Andersen i anledning af jubilæet.

Hvilsom Friskole har aldrig haft en målsætning om at være store, men at være den lokale skole med fokus på at skabe en skoledag med nærvær og blik for det enkelte barn. I perioden siden skoleåbningen med 61 elever har Hvilsom Friskole formået at fordoble sit elevantal.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce