Annonce
112

Skovmaskine brød pludselig i brand under arbejdet: - Der var ikke så meget at redde

Fredag formiddag brød en skovmaskine i Lindum Skov i Tjele pludselig i brand. Føreren slap uskadt fra flammerne. Foto: Midtjysk Brand og Redning.

Lindum: Mens en skovarbejder var i gang med at samle fældede træstammer sammen i den østlige del af Lindum Skov, brød hans maskine pludselig i brand fredag formiddag ved 10.15-tiden.

Branden fik lynhurtigt fat i maskinen, og skovarbejderen skyndte sig at hoppe ud af den og ringe til brandvæsenet.

Det var svært for brandfolkene at komme helt frem til den brændende maskine i skoven, men til gengæld var selve branden ikke den store udfordring, for den bredte sig heldigvis ikke til andet end selve maskinen, fortæller indsatsleder Jesper Hesselberg fra Midtjysk Brand og Redning.

- Der var ikke så meget at redde. Den brændte lystigt, da vi kom frem, siger han.

Ifølge indsatslederen var det med stor sandsynlighed en defekt i maskinen, som fik den til pludselig at antænde. Ilden var startet i noget elektronik eller hydraulik under førerhuset, og så gik det ellers stærkt.

- Den var overtændt, da vi landede derude. Føreren forsøgte selv at slukke den med en pulverslukker, men det kunne han ikke. Det gik så stærkt, siger Jesper Hesselberg, som tilføjer, at føreren ikke kom noget til.

Det tog brandfolkene omkring en time at få branden helt slukket.

Foto: Midtjysk Brand og Redning.
Foto: Midtjysk Brand og Redning.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Reportage fra optakt til fodbold: Midtbyen levede, mens stadion lå øde

Viborg

Hospitalsledelsen kommenterer på 'stormvejr' i nyhedsbrev til medarbejderne

Annonce