Annonce
Viborg HK

Skrækscanning sender VHK-profil ud af spillet i fire-seks måneder

Laura Damgaard var i store smerter efter lørdagens fald. Foto: Morten Pedersen
En af Viborg HK's helt store offensivprofiler, Laura Damgaard, måtte lørdag eftermiddag udgå af kampen mod EH Aalborg efter en uheldig landing. Nu viser en scanning, at det bagerste korsbånd er beskadiget, og at hun må sidde ude i de næste fire-seks måneder.
Annonce

Viborg: Laura Damgaard har fået en særdeles uheldig start på sin Viborg HK-karriere. Først holdt skulderproblemer hende ude af holdet i en kort periode, og i lørdags skete det, som enhver håndboldspiller frygter.

Den målfarlige bagspiller faldt uheldigt ned i en situation i ligakampen mod EH Aalborg, og mandagens scanning har vist, at det bagerste ledbånd i højre knæ er beskadiget. Dermed ventes det, at sidste års ligatopscorer må se til fra tribunen i de næste fire-seks måneder.

- Vi håber, at Laura kommer endnu stærkere tilbage. Hun er en rigtig vigtig brik i vores angrebsspil og har spillet godt for os indtil nu. Hun er rekrutteret til at kunne løse nogle af en-mod-en opgaverne og skabe overtal, og det har hun været dygtig til i den indledende fase, siger Jakob Vestergaard i en pressemeddelelse.

Jakob Vestergaard forventer nu, at de andre bagspillere stepper op i fraværet af Laura Damgaard.

- Vi skal have Line Haugsted helt op i gear, og så kommer Carin Strömberg og Kristina Jørgensen til at spille mere på playmakerpladsen. Vi må løse det med de kræfter, vi har i truppen.

Laura Damgaard kom til Viborg HK inden indeværende sæsonen. I sidste sæson slog hun sine folder i EH Aalborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Ung tømrer med stor succes

Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce