Annonce
Rundt om Viborg

Skræmmende uhygge i Daugbjerg Kalkgruber

Der er gys og uhygge i Daugbjerg Kalkgruber lørdag i efterårsferien. Pressefoto

Daugbjerg: Hvis du og dine børn eller børnebørn er til gys og gru, så byder Daugbjerg Kalkgruber på uhygge for alle pengene i efterårsferien i uge 42. Her er der nemlig skruet op for "grufulde" oplevelser for hele familien ugen igennem.

Hver dag i ferien kan børnene blandt andet gå på jagt i minegangene efter en vaskeægte ligkiste. Er man "uheldig", vil der i kisten befinde sig en levende Dracula, forklædt som skræmmende julemand. Er Dracula lejlighedsvis ikke i sin kiste, kan børnene til gengæld gyse over hans kostume, som han har efterladt.

Lørdag den 19. oktober kulminerer de skræmmende oplevelser med en vaskeægte halloween-event i det underjordiske. Her vil minegangene blive fyldt med levende zombier, hårrejsende klovne, monstre og andre uhyggelige skabninger, som hvileløst vandrer rundt i gangene og giver både store og små et godt gys.

"De besøgende bliver ført ned i gruberne i hold, og der vil blive taget hensyn til børnene i løbet af den halve times tid, som turen varer. Det skal jo trods alt være "hyggelig" uhygge", fortæller Anita Hildsgaard fra Daugbjerg Kalkgruber.

Lidt gyseligt bliver det nu nok alligevel. Således var Daugbjerg Kalkgruber sidste år blandt de nominerede som Jyllands mest skræmmende halloween-oplevelse.

Så tag med på en spændende tur i det underjordiske. Hvis du tør!, lyder opfordringerne fra kalkgruberne, hvor der i efterårsferien åbent tirsdag til søndag fra 10–17.

Den skræmmende uhyggelig halloween kan opleves lørdag den 19. oktober fra klokken 10.30-12.30 og igen fra 13-15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce