Annonce
Viborg HK

Skuffet VHK-træner efter remis: - De unge var ikke klar

Caroline Dalsager måtte forlade kampen i de døende minutter. Herefter kæmpede Hornbæk sig tilbage. Arkivfoto: Morten Dueholm
Tonny Hoberg var ikke tilfreds med sine unge spilleres indstilling til torsdagens udekamp mod bundholdet fra Hornbæk SF. Kampen endte 27-27.

2. division: Der er blevet drevet rovdrift på Viborg HK's 2. divisionskvinder den seneste uge. Lørdag tabte holdet på udebane mod Farsø, tirsdag blev det til en sejr mod Skovbakken og torsdag aften fik Tonny Hobergs tropper spillet sig til et enkelt point mod nedrykningstruede Hornbæk SF.

Og som om det ikke var nok, så havde både stregspiller Anne Hykkelbjerg og målmand Josephine Nordstrøm også været i aktion for klubbens ligahold i onsdagens kamp mod Horsens Håndbold Elite.

Det er svære betingelser, og der blev da heller ikke præsteret på den høje håndboldhylde i torsdagens kamp.

VHK førte med tre-fire mål gennem hele kampen, men en skade til Caroline Dalsager i kampens afslutning gav uro, og dermed fik Hornbæk kæmpet sig tilbage og udlignet i sidste sekund.

- Vi var forberedt på, at Hornbæk ville kæmpe med næb og klør for overlevelse, og det gjorde de. De kæmpede godt, men de har ikke niveau til 2. division. Det var virkelig en ringe håndboldkamp, sagde VHK-træner Tonny Hoberg, som især var skuffet over, at de unge på hans mandskab ikke leverede.

- Vores rutinerede spillere, Marie Høgh Poulsen og Caroline Dalsager, spillede rigtig godt. Josephine Nordstrøm og Anne Hykkelbjerg, som nærmest har spillet tre kampe på tre dage, var også gode. Men de unge på holdet var ikke mentalt til stede, og så bliver man altså straffet på det her niveau, sagde Hoberg.

Den store forskel på VHK'ernes indstilling har skabt frustration i truppen, og det er en udfordring, som skal løses.

- De rutinerede bliver frustrerede. De kæmper bagdelen ud af bukserne, mens andre bare laller afsted. Det giver noget uro på et hold, og min største opgave lige nu er at få holdet til at fungere som en helhed, erkendte Tonny Hoberg.

Viborg HK ligger nummer tre i 2. division. Ét point fra VRI Risskov på andenpladsen.

Hornbæk - Viborg HK 27-27 (11-13)

Håndbold, 2. division, kvinder

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Hospitalsledelsen kommenterer på 'stormvejr' i nyhedsbrev til medarbejderne

Annonce