Annonce
Bjerringbro

'Slå ham ikke. Tænk på din lille familie' skrev konen - kort efter dræbte han 41-årig med 119 knivstik

ARKIVFOTO: PREBEN MADSEN
En 41-årig mand fik hovedet skåret halvvejs af og modtog 119 knivstik, da han blev dræbt sidste år. Tirsdag begyndte en omfattende retssag imod en nu 23-årig mand, der meget vel kan ende med at få en forvaringsdom.

Bjerringbro: Onsdag begyndte retssagen imod en nu 23-årig mand, der er fra Viborg, men som i en periode havde bopæl i Skive sammen med sin daværende kone og parrets nyfødte søn, indtil de blev smidt ud og siden flyttede ind hos den 23-åriges far i Viborg.

Mest alvorlige anklage imod manden er det drab, som han hurtigt erkendte at have begået på Bredgade i Bjerringbro sidste år. Her dræbte han en 41-årig "drukven" med 119 knivstik, ligesom manden fik hovedet skåret halvvejs af. Den 23-årige er også tiltalt for adskillige tilfælde af grov vold, herunder skulle han have bidt flere personer, senest på den institution, hvor han har siddet surrogatfængslet, men også hans nu tidligere svoger blev offer for mandens raseri og voldelige adfærd. Den 23-årige bed i sin daværende svigermors hjem på Skive-egnen en del af ekssvogerens øre af.

Det fremgik også, at den nu 23-årige havde sendt et særdeles blodigt billede af den dræbte til både sin daværende kone samt en ven, der havde været til stede tidligere på drabsnatten. Vennen var ifølge anklageskriftet blevet truet med en kniv og væltet omkuld, før han var flygtet hen til sin mor i Bjerringbro.

Folkebladet var til stede i retten hele dagen i dag, mere følger på viborgfolkeblad.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Viborg FF

Christian Sørensen efter to kampe og et point: - Lang pause er ingen undskyldning

Annonce