Annonce
Viborg HK

Slår nummer to og rykker op på tredjepladsen

Marie Høgh-Poulsen kunne sammen med holdkammeraterne fejre en sejr torsdag aften. Rækkens nummer to, Farsø HK, blev slået i Vibocold Arena. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg HK's kvinder i 2. division besejrede på hjemmebane rækkens nummer to, Farsø HK. Værterne vandt med 25-21 efter uafgjort ved pausen.

2. division: For fjerde gang i træk vandt Viborg HK's andethold på hjemmebane. Dermed er de grønblusede stadig ubesejret i egen hule i denne sæson.

Torsdag aften gik det ud over rækkens nummer to, Farsø HK, som blev besejret med cifrene 25-21. Dermed rykker Viborg HK op på tredjepladsen i tabellen.

- Farsø har normalt et godt forsvar, men vi fik hul på det. Farsø kæmpede fint og har et homogent hold, men jeg synes, at vi havde styr på tingene, sagde VHK-træner Tonny Hoberg.

I første halvleg brugte Tonny Hoberg alle spillere på holdkortet, og det gjorde spillet lidt rodet. Ved pausen var stillingen 12-12.

- Det gav noget uro, at jeg benyttede alle spillere, men jeg ville se, hvem der havde dagen. I anden halvleg spillede vi bare godt, og pigerne viste, at de kan skrue ekstra op for koncentrationen, når kampen skal afgøres, sagde Tonny Hoberg.

Han fortæller, at en enkelt taktisk ændring i pausen var nok til at tage brodden af Farsø i anden halvleg. VHK begyndte at dække et skævt 5-1 forsvar og fik på den både stækket udeholdets bedste spiller.

Viborg HK førte med to-tre mål i det meste af anden halvleg, og det skyldtes ikke mindst Anne Hykkkelbjerg og Line Moestrup, som dannede et stærkt midterforsvar. Desuden spillede Clara Høgh-Poulsen en glimrende kamp i begge ender af banen.

Viborg HK - Farsø HK 25-21 (12-12)

Håndbold, 2. division kvinder

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Marc har levet med hustruvold: - Det værste var ikke slagene - det var ordene

Annonce