Annonce
Viborg

Slagter lukker ned

Fravalg. Stig Rasmussen vil fremover koncentrere sig om at drive Alhedens Motionscenter i Frederiks. Det betyder, at han siger farvel til slagterforretningen i Skelhøje. Arkivfoto.

Stig Rasmussen stopper som slagter i Skelhøje. Han vil i stedet bruge sin energi på Alhedens Motionscenter, som han er indehaver af.

Skelhøje: »Hvis man vil, så kan man sagtens drive en slagterforretning i Skelhøje«

Ordene kommer fra Stig Rasmussen, som siden september sidste år har holdt liv i slagterforretningen i Skelhøje. Kunder har der egentlig været nok af, men når man også skal passe et motionscenter i Frederiks, så kan det være svært at få tiden til at slå til. Derfor har Stig Rasmussen besluttet, at han ikke længere vil være slagter i Skelhøje. Butikken lukker den 28. februar.

Fortsat mad ud af huset
Stig Rasmussen erkender, at lysten til at være slagter ikke er blevet større af, at Skelhøje måske mister sin købmand. Uden købmanden som nabo vil det utvivlsomt blive vanskeligere at drive en succesfuld slagterbutik i byen. Og som Stig Rasmussen udtrykker det, så er Skelhøje jo ikke »verdens største by« i forvejen.

Selv om slagterbutikken lukker den 28. februar, så vil Stig Rasmussen levere mad ud af huset til sidt i maj. Han har en del bestillinger liggende, som alle vil blive opfyldt, og nye kunder kan stadig nå at bestille mad. Slagteren i Skelhøje blev i 31 år drevet af Stig Rasmussens forældre, Anders og Anna Marie Rasmussen. I august sidste år overtog Per og Brian Jørgensen butikken, men de kom hurtigt på andre tanker. Derfor måtte Stig Rasmussen træde til, hvis ikke slagteren skulle blive fortid i Skelhøje. Men slagter og motionscenter blev altså for meget på en gang.

Det er stadig Anders Rasmussen, som ejer slagterbutikken. Det er dog uvist, om butikken nu skal sælges eller lejes ud.

»Det har jeg ingen kommentarer til«, siger Anders Rasmussen.

Annonce
Udenbys. Det ser ud til, at Skelhøje-borgerne snart må til andre byer, når de skal købe kød til middagsbordet. Skelhøje-slagteren lukker den 28. februar. Arkivfoto.
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce