Annonce
112

Slog fortænderne ud på en kvinde: 31-årig dømt for fuldemandsvold

En 31-årig mand, som bor i Bjerringbro, er nu dømt for et halvandet år gammelt overfald i en lejlighed i Viborg. Arkivfoto.
Angiveligt var det en blanding af alkohol og jalousi, der gjorde, at en 31-årig mand fra Bjerringbro i april sidste år slog to forskellige kvinder i ansigtet. Den ene af dem mistede to fortænder.
Annonce

Viborg/Bjerringbro: I retten kunne den 31-årige mand ikke huske noget som helst fra en våd aften i april sidste år.

Det kunne de to kvinder, han nu er dømt for at have slået, til gengæld godt.

Den pågældende aften var en gruppe på fem personer samlet i en lejlighed i det sydlige Viborg. De hyggede sig og fik en hel del øl. Mens den ene af de to kvinder sad på altanen og røg en cigaret, opstod det tumult inde i lejligheden, fortalte hun i retten.

Hun gik ind og sagde til den nu dømte voldsmand, at de ikke skulle slås derinde, men så fik hun selv et knytnæveslag lige i ansigtet, så to fortænder blev slået løs.

Annonce

Kunne ikke huske

Efter at have slået tænderne ud på den første kvinde, gik manden over mod sofaen, hvor den anden kvinde sad og snakkede med hans kæreste. Da kvinden rejste sig op, fik hun også et slag - denne gang i panden, så hun efterfølgende fik sig en stor bule.

Begge de to kvinder, som blev ramt af den 31-åriges slag, pegede i retten på, at mandens vrede kunne skyldes jalousi - og fuldskab.

Selv forklarede den 31-årige mand ikke noget i retten, for han kunne ganske enkelt overhovedet ikke huske episoden.

På baggrund af vidneforklaringerne fandt retten manden skyldig i volden mod de to kvinder, og det resulterede i en betinget fængselsstraf på 60 dage. Straffen er med en prøvetid på et år, og manden skal i øvrigt udføre 80 timers samfundstjeneste.

Den 31-årige mand modtog dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ny, stor Aldi åbner sidst på året

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Viborg

En rigtig dum Aarhus-historie

Sport

Mål, mål, mål, mål: Kløvergrøn offensiv sprudlede på ny

Annonce