Annonce
112

Slog mand i hovedet med knytnæve: 24-årig dømt for vold til Fyrværkerifestival

Festligt ser det ud, når de mange tusinde gæster indtager Dyrskuepladsen i Viborg. Men til årets udgave af Fyrværkerifestival endte dagen trist for en mand, som blev ramt af en knytnæve i ansigtet. Nu er voldsmanden dømt. Arkivfoto fra 2018: Morten Dueholm.
Annonce

Viborg: Årets udgave af Fyrværkerifestivalen forløb ganske roligt, men når mange feststemte mennesker er samlet på ét sted, kan det føre til ballade - og det gjorde det for en 24-årig mand fra Skive, da han var til festival i Viborg den 31. august.

Den unge mand havde drukket så meget alkohol til festivalen, at han stort set ikke kunne huske noget, da han for nylig var for retten.

Han kunne huske, at han var begyndt at drikke allerede om formiddagen, så da han omkring klokken et om natten til den 1. september placerede en knytnæve i hovedet på en anden festivalgæst, havde han en ret så høj alkoholpromille.

I retten erkendte den 24-årige mand sig helt og aldeles skyldig, selvom han ikke kunne huske så meget fra episoden. Han kunne dog erindre, at han havde slået en anden i hovedet - formentlig på kinden, sagde han - og han kunne huske, at han efterfølgende snakkede med politiet.

I sin domsafsigelse lagde retten vægt på, at volden tilsyneladende var helt umotiveret, og den idømte dermed den 24-årige skibonit en betinget fængselsstraf på 30 dage.

Straffen har en prøvetid på et år, og gerningsmanden skal i øvrigt udføre 40 timers samfundstjeneste og betale offeret, som kommer fra Viborg, en erstatning på knap 1500 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Spillerne er glade - træneransættelse har givet ro, men skubber også til niveauet

Annonce