Annonce
Viborg

Slog returvarer ind - udbetalte pengene til sig selv: Lidl-medarbejder dømt for flere tyverier

Den unge mand endte med at stjæle i alt 6970 kroner fra sin arbejdsplads, Lidl på Marsk Stigs Vej i Viborg. Arkivfoto: Morten Pedersen.
Annonce

Viborg/Kølvrå: Der gik næsten tre måneder, fra den dengang 16-årige medarbejder første gang stjal fra kassen, og indtil det tilsyneladende blev opdaget.

Den nu 17-årige mand, som bor i Kølvrå, er for nylig blevet dømt for 23 forhold af tyveri fra sin tidligere arbejdsplads, Lidl på Marsk Stigs Vej i Viborg.

Over perioden på næsten tre måneder fra begyndelsen af februar til slutningen af april sidste år nåede den unge mand at stjæle i alt 6970 kroner. Han gjorde det, at han på kasseapparatet posterede returvarer, som ikke fandtes, og derved betalte han bare pengene "retur" til sin egen lomme.

Da den unge mand for nylig var for retten i Viborg, erkendte han, at det var, hvad han havde gjort, og retten kvitterede derefter med en straf på 60 dages betinget fængsel.

Ved strafudmålingen lagde byretten i formildende retning vægt på, at den 17-årige ikke tidligere er straffet for noget som helst, at han trods alt ikke er ældre, og at der ikke er tale om et kæmpemæssigt pengebeløb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Spillerne er glade - træneransættelse har givet ro, men skubber også til niveauet

Annonce