Annonce
112

Slog syv-årig med bælte: Far dømt og udvist efter vold mod sin søn

Efter at have slået sin syvårige søn to gange i henholdsvis bagdelen og over ryggen er en 34-årig mand nu blevet dømt for vold og udvist af landet. Genrefoto.
34-årig far udvist af landet efter at have slået sønnen med et bælte.

Demstrup: Efter at have slået sin søn en gang i numsen og svirpet ham med et bælte hen over ryggen, er en 34-årig mand nu blevet udvist til Ukraine.

Volden fandt sted hen over en uges tid i maj på mandens bopæl i Demstrup øst for Rødkærsbro, hvor han boede med sin kæreste.

Faren, som kommer fra Ukraine, forklarede volden med, at han var i gang med at lære sin søn ikke at lyve. Da sønnen ifølge faren alligevel løj over for ham tre dage i træk, greb han til vold.

Løgnene handlede blandt andet om, at drengen fortalte, at han havde afleveret en biblioteksbog, som dog lå i hans taske. Senere blev faren kontaktet af drengens fritidsordning, hvor han angiveligt havde knækket et par briller, der tilhørte en voksen. Da faren senere på dagen skulle tale med sin søn om episoden, reagerede sønnen ifølge farens vidneudsagn ikke, når han talte til ham. Derfor slog han ham på numsen for at få hans opmærksomhed.

Annonce

Slag med bælte

Faren sagde også til den syv-årige, at han havde en ”ven”, som kunne tale med ham. Vennen var farens bælte.

Efter det ene bælteslag havde sønnen råbt ”stop, far”. Faren mente selv, at han ikke havde slået sin søn særlig hårdt med bæltet, men alligevel var mærket i løbet af tre dage blevet stort, blåt og grønt. Det var en af drengens skolekammerater, der opdagede mærket.

Faren erkendte i retten, at han havde slået drengen en enkelt gang med flad hånd i bagdelen og med et bælte over ryggen.

Straf og udvisning

Den nu otte-årige dreng kom til Danmark fra Ukraine i sommeren sidste år. Siden da har han boet hos sin far og dennes kæreste i Demstrup, og han var ifølge den nu dømte far meget glad for at bo i Danmark.

Faren, som har boet i Danmark siden 2013, og som i øvrigt havde arbejde på Kjellerup-egnen og lang uddannelse, er ikke tidligere straffet for noget som helst. Særligt efter drengens forklaring fandt retten det bevist, at den 34-årige far havde slået sin syv-årige søn én gang på bagdelen og én gang med et bælte hen over ryggen.

Retten idømte manden en betinget fængelsstraf i 40 dage. Desuden blev han udvist af Danmark med indrejseforbud i fire år.

Den 34-årige mand udbad sig efter byrettens dom betænkningstid i forhold til en eventuel anke.

Ifølge rettens domsudskrift er den nu otte-årige dreng nu tilbage i Ukraine.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Narkobilist taget med viagra i bilen

Erhverv

Falck fyrer 300 ansatte i Danmark

Annonce