Annonce
Viborg

Slut med kæmpestore jyde-tapas: Konditori er gået konkurs

Katrine Pedersen har måttet sande,m at det ikke gik med konditoriet i Sct. Mikkels Gade.

Sct. Mikkels konditori og café er gået konkurs efter kun et halvt års åbning.

Annonce

Viborg: - Det kan jo ikke gå værre end galt, sagde Katrine Pedersen, da hun i september fortalte om sit nyåbnede konditori i Sct. Mikkels Gade.

Nu har hun desværre måttet sande, at det gik galt. Konditoriet er nemlig gået konkurs. Det fremgår af det såkaldte cvr-register.

"Caféen er desværre lukket, og lukker ikke op igen", står der blot på Sct. Mikkels konditori og cafés Facebookside.

Katrine Pedersen drev sammen med sin mand Poul Pedersen tidligere bageriet Morgenbassen på både Randersvej og Erik Glippings Vej i Viborg. Disse bagerier lukkede, men Katrine og Poul Pedersen drev derefter bageri i Randers og brødsudsalg i Meny i Bjerringbro - samt altså konditoriet i Viborg.

De to selskaber bag bagerierne og konditoriet i Viborg står i Katrine Pedersen navn - og begge selskaber er gået konkurs.

Annonce

Kæmpestore tarteletter

Sct. Mikkels konditori og café var, som navnet antyder, en blanding af konditori og café, og et af forretningens slagnumre var kæmpestore hjemmebagte tarteletter, som med fyld vejede omkring et halvt kilo.

Denne afart af jyde-tapas og konditoriets righoldige udvalg af kager var altså ikke nok til at få forretningen til at løbe rundt, og 29. januar blev der indgivet konkursbegæring.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Katrine Pedersen.

Også forgængeren på samme adresse, La' Kridz, gik konkurs. Det skete efter en periode på tre måneder, hvor de ansatte ikke havde fået løn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

To unge narkosælgere varetægtsfængslet: Blev anholdt med både kokain og hash på lommen

Viborg For abonnenter

Stor og ambitiøs plan for Ellekonebakken ligger klar: Nye broer, nye bygninger og en ny vej skal kæde området sammen med byen

Annonce