Annonce
Rundt om Viborg

Slut med legetøjsbutik - nu skal hun være influencer og mor til to

Naja Borre Ottendal har haft en spændende tid som virksomhedsejer, men nu skal hendes arbejdsliv handle om at være influencer. Arkivfoto: Morten Pedersen
25-årige Naja Borre Ottendal har solgt sin virksomhed "Ottendal", som sælger legetøj og børneudstyr. Fremover vil hun koncentrere sig om at være influencer og mor til to.

Frederiks: I mere end fire år har Naja Borre Ottendal fra Frederiks ejet virksomheden ”Ottendal”, som sælger legetøj og børneudstyr. Den har både eksisteret som webshop og fysisk butik, og i 2018 flyttede hun ind i Viborgs øverste gågade, Vestergade.

I foråret 2020 lukkede hun butikken i gågaden – ikke på grund af manglende salg grundet corona – men primært fordi hun ville prioritere at bruge mere tid med sin lille søn.

Siden har virksomheden udelukkende eksisteret som webshop, men nu har Naja Borre Ottendal valgt at sælge den.

Annonce

Der er flere grunde til, at hun har valgt at tage den beslutning.

- Jeg er gravid og har termin her i juli. Desuden arbejder jeg som influencer på instagram. Her deler jeg ud af mit liv og laver kampagner, og det tager meget af min tid. Jeg er kommet frem til, at jeg har mistet interessen for ”Ottendal” og det at drive webshop, og det er min interesse for at leve som influencer, som nu får min fulde opmærksomhed – ud over familien selvfølgelig, siger Naja Borre Ottendal.

Kan arbejde i hele verden

Naja Borre Ottendal var kun 21 år, da hun kastede sig ud i jobbet som selvstændig, og det har alt i alt været en rigtig god oplevelse.

- Jeg har været på en kæmpe rejse, og jeg har lært rigtig meget af tiden som indehaver af Ottendal. Jeg har fået lidt hjælp hist og pist, men generelt har jeg skullet lære det hele selv. Jeg kommer selvfølgelig til at savne min virksomhed, for det var noget, som jeg selv havde bygget op fra bunden, siger Naja Borre Ottendal og fortsætter:


Det er min interesse for at leve som influencer, som nu får min fulde opmærksomhed – ud over familien selvfølgelig

Naja Borre Ottendal


- Men mit arbejde som influencer er bare langt sjovere. Samtidig kan jeg bedre administrere min tid og kan i princippet arbejde alle steder i verden. I virksomheden var jeg lidt mere bundet, fordi jeg for eksempel skulle sende pakker med varer ud til kunderne til tiden, siger hun.

Annonce

Hurtigt salg

Da 25-årige Naja Borre Ottendal besluttede sig for at sælge ”Ottendal”, var der hurtigt potentielle købere, som meldte sig på banen.

- Det tog mig kun 20 dage at sælge virksomheden for et beløb, som jeg var tilfreds med, og jeg har selv udvalgt de nye ejere blandt mange interesserede. Jeg satte den til salg via Ottendals instagram- og facebookside, så de nye ejere kender til virksomhedens univers.

- Ottendal er nu flyttet til Sønderjylland og ejes af to skønne kvinder, som er søskende. De vil drive virksomheden videre i dens sjæl og selvfølgelig give den et tvist af deres egen personlighed, siger Naja Borre Ottendal.

Hun glæder sig nu til at blive mor for anden gang, men hun vil kun gå på barsel på deltid.

- Jeg vil fortsætte med at arbejde som influencer på instagram under min profil @najaborre, hvor jeg vil fortælle om mit liv på godt og ondt, siger Naja Borre Ottendal.

25-årige Naja Ottendal venter sit barn nummer to og har mistet interessen for at drive virksomheden "Ottendal". Den er nu solgt til et søskendepar i Sønderjylland. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce
Viborg For abonnenter

Byrådsmedlemmer efter skybrud: Der skal gøres noget ved kloakkerne nu

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Det kan åbenbart være svært at forstå, at stoffer i blodet ikke forsvinder ved en blodprøve: To mænd blev snuppet to gange lørdag

Livsstil For abonnenter

Den 60 år gamle Hald Sø-lejr har fået 13 millioner kroner dyr overhaling: - Tiden var løbet fra stedet

Viborg

Wilbek: Nyt hotel er vigtigt for hele kommunens vækst

Debat

Se at få bygget den motorvej!

Alarm 112 For abonnenter

'Der er skiderikker på skovstien!': 70-årig kvinde fik teenage-røver til at stikke af - nu er skiderikken dømt

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv For abonnenter

Naboer til ny grisefarm efterlyser større perspektiv for svineproduktioner

Livsstil For abonnenter

Familieliv og forretning i ét: Mathias og Natascha er sammen om det meste

Viborg

Se videoen - Byens nye hotel slår dørene op: Peak 12 er officielt åbnet

Viborg For abonnenter

Turistchefen: Et stort plus for Viborg og hele regionen

Bjerringbro For abonnenter

Stille sommer på Dyrebakken: Kejserænder bød Hans Bach velkommen hjem fra hospitalet

Debat

Vi skal tage hånd om den lurende velfærdskrise

Annonce