Annonce
Viborg

Slut med Liseborg Sportskiosk: Casper og Simone siger stop trods gode oplevelser

Kiosken i Viborg Syd Idrætscenter er blevet offer for coronaen. Foto: Morten Pedersen
Som for flere andre virksomheder har det været en underskudsforretning at drive kiosken under pandemien, og derfor siger parret stop.

Viborg: Corona har udfordret mange virksomheder, og nu har pandemien trukket tæppet væk under endnu en. Efter tre ellers gode år lukker og slukker Liseborg Sportskiosk.

Casper Nielsen og Simone Merrild Ankersen, der om en uge har haft kiosken i tre år, har mærket coronaen suge glæden ud af arbejdet. Det er ikke sjovt at blive ved med at drive forretning, når man skal have penge med hjemmefra.

Om seks måneder er det helt slut, men Simone og Casper håber dog at kunne åbne på et tidspunkt inden, så de kan få sagt pænt farvel til alle kunderne.

Annonce

En svær beslutning

-  Vi ville gerne have kørt videre i Liseborg, hvis det kunne løbe rundt. Vi har været ekstremt glade for at være der, og vi fået rigtig mange gode bekendtskaber derude, og vi vil da stadigvæk have vores gang på Liseborg, siger Casper Nielsen.


Vi ville gerne have kørt videre i Liseborg, hvis det kunne løbe rundt

Casper Nielsen


Så det gør naturligvis lidt ondt, når man skal sige farvel til noget, man har været glad for. Men som Casper Nielsen siger:

- En gang imellem skal man træffe beslutninger, selv om de ikke altid er nemme.

Samtidig understreger han, at der har været et rigtig godt forhold til Søndermarkens IK (SIK), som holder til ved Viborg Syd Idrætscenter (tidligere Liseborgcentret).

- Vi har haft rigtig stor gavn af SIK, og SIK som forening har været god til at lave nogle arrangementer og sige til folk: "gå nu ind i kiosken i stedet for at gå ned til pizzeriaet". Den ros skal de have, så på den måde har vi haft et rigtig godt samarbejde.

Annonce

Nye tider

Casper og Simone har prøvet at drive cafeteriet på "god gammeldags facon", hvor det sociale samvær er i centrum, og de har derfor haft den filosofi, at de som udgangspunkt skulle have åbent, når der var folk på anlægget. For at skabe forretningen, men også for at skabe liv derude, som Casper Nielsen udtrykker det.

Han må dog også erkende, at den lokale sportshal ikke har den funktion som centralt samlingssted, som den havde i hans barndom og ungdom, og det er svært i dag, fordi de unge mennesker har rigtig mange tilbud at vælge imellem.

-  Det har udviklet sig til, at man tænker: "nu er vi færdige med at træne, så kan vi godt køre hjem igen",  og det er jo lidt synd, siger Casper Nielsen.

Casper og Simone ser frem til, at der kommer folk i Viborg Banko Center igen. Foto: Morten Pedersen

Selv om Casper Nielsen og Simone Merrild Ankersen kommer til at savne den daglige gang i Liseborgcentret, er det ikke fordi, de mangle noget at lave fremover. De har forpagtet cafeteriet i Viborg Banko Center og driver ligeledes Viborg Skolemad, der leverer til privatskolen.

Skolemaden er allerede godt i gang igen, og Casper Nielsen ser frem til, at der sker noget med de indendørs arrangementer, når kalenderen runder den 21. maj, så der kan komme gang i bankocenteret igen. Ikke alene for hans og fruens skyld, men også for de mange mennesker der plejer at spille banko.

Der er normalt mange mennesker i alderen 60+, også enlige, der spiller banko, og det er ikke kun præmierne, de kommer for, mener han.

- Der er garanteret en masse ældre mennesker, der glæder sig til at få noget socialt sammen igen, siger Casper Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Sport

Se video: Gode finalefornemmelser hos Viborg HK inden afgørende DM-semifinale

Viborg FF For abonnenter

Overblik - så længe er Viborg FF's oprykningshelte på kontrakt med klubben

Annonce