Annonce
Sport

- Slutspillet er det eneste, der tæller

Det var en meget forløsende sejr, som Viborg HK fik over EH Aalborg. Det var tydeligt at mærke på både spillere og træner efter kampen. De to point lunede gevaldigt i ligaen, hvor VHK nu har et forspring på tre point til TTH Holstebro på niendepladsen. Foto: Johnny Pedersen.

Det var en meget forløsende sejr for Viborg HK søndag eftermiddag, da holdet akkurat slog EH Aalborg med 29-28. Men to point er to point, som træner og flere af spillerne pointerede efter kampen.

Jørgensen tog ansvaret

Viborg: Det var som om, at Jakob Vestergaard lige skulle trække vejret ind og forsøge at få pulsen lidt ned, inden han og spillerne forlod omklædningsrummet og kom ud på banen igen. Det var nemlig noget af en hæsblæsende afslutning på kampen, som heldigvis faldt ud til Viborg HK's fordel søndag eftermiddag mod EH Aalborg.

- Selvom der stadig er for mange fejl og ting, som ikke fungerer helt optimalt, så kæmpede vi jo den her sejr hjem. Vi fik godt gang i offensiven i anden halvleg, og i første halvleg synes jeg, at vi stod godt i forsvaret. Men det var godt nok forløsende, at vi vandt, sagde en glad Jakob Vestergaard.

Efter kampen mod Ajax København i midtugen var det ikke ret mange pæne gloser, der kom ud af trænerens mund. Også selvom Viborg HK vandt den kamp. Men humøret var anderledes højt efter opgøret mod EH Aalborg.

- Vi har nogle spillere, som gik ind og tog noget ansvar i slutningen af kampen i dag. Og det er jo det, som vi gerne vil se. Specielt Kristina Jørgensen viste noget af det, som vi elsker at se. Jeg kan vel godt sige, at vi forventer det af hende, selvom det måske er lidt hårdt mod så ung en spiller. Men det var fantastisk at se, at hun steppede op, da det virkeligt gjaldt, sagde en forholdsvis tilfreds cheftræner.

Kristina Jørgensen scorede tre mål på tre angreb i en meget afgørende periode af kampen, der gav Viborg HK føringen i en ellers kritisk fase.

Annonce

Så hullerne

Der var også tilfredshed at spore hos spillerne, og specielt Kristina Jørgensen gik rundt og smilede, mens hun snakkede med venner og familie.

- Jeg så nogle huller i forsvaret og så var det bare noget fandenivoldskhed, der tog over. Bolden skulle bare ind, sagde hun, da folkebladet spurgte ind til den korte periode i slutningen af anden halvleg, hvor hun tog hele ansvaret på sine skuldre og scorede tre fine mål.

Men der var også en smule forløsning at spore i hendes blik. Kampen mod bundholdet EH Aalborg blev alt, alt for tæt - men to point er to point.

- Nu har vi slået et lille hul til TTH Holstebro i tabellen, og det er godt nok rart. Holstebro har jo pustet os godt og grundigt i nakken på det seneste og tog også et point mod Odense i onsdags. Så det var virkelig rart at vinde i dag. Det eneste, der tæller, er jo en plads i slutspillet. Så nu er der en lille smule ro på, fortalte Kristina Jørgensen, der i Vibocold Arena blev kåret til kampens spiller.

Også Amalie Grøn var glad for at komme ind og gøre en forskel i søndagens kamp.

- Vi er jo et hold, som kæmper for det her sammen. Så det er bare rart at komme ind og tilføre noget med nogle mål, sagde hun.

Amalie Grøn scorede fire mål, og det var specielt tre af dem, som holdt Viborg HK inde i kampen i en periode, hvor hjemmeholdet ellers var i problemer og var bagud med to mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Tidligere byrådsmedlem for SF er død

Viborg FF For abonnenter

Målmand har bestået de første træninger med glans: - Det gør mig sindssygt glad

112

Sigtelse: Psykisk syg forsøgte at dræbe med en 30 centimeter lang køkkenkniv

Annonce