Annonce
Bjerringbro

Smag på osten i Taul

Fredag den 23. august holder Mammen Ost & Deli ved Taul ekstraordinært aften åbent. Foto: Morten Pedersen

Taul: Der er store oplevelser i vente for både lugtsansen og smagsløgene, hvis man slår et smut forbi det gamle mejeri i Taul, hvor Mammen Ost & Deli holder til.

Ostebutikken, der også gør sig i en masse andre lækre delikatesser samt specialvarer, holder ekstraordinært længe åbent fredag den 23. august, hvor de inviterer alle interesserede til én smagens aften.

- Vi er blevet taget rigtig godt i mod, og butikken nyder stor succes, men der er stadig mange, der ikke ved, at de lidt udenfor Bjerringbro kan købe deres ost og specialvarer, fortæller Dorte Snedker Halvorsen med et smil.

Forretningen åbnede i december 2018 og var en afløser for den gamle osteforretning i Mammen, der måtte lukke, da bygningen skulle rives ned til fordel for en ny administrationbygning til mejeriet.

Siden har Dorte Snedker Halvorsen, der har gjort meget ud af at indrette forretningen i Taul på en yders indbydende måde, udvidet sortimentet, der foruden at tælle en masse spændende lokalproducerede oste også har den hollandske Gouda ost på køl.

- Denne aften vil man også kunne få smagsprøver på diverse specialiteter som pølser og skinke og derudover vil vinmanden fra Vinkrogen i Silkeborg være til stede, forklarer Dorte Snedker Halvorsen.

Annonce
Her kan man smage på en masse delikatesser samt specialvarer og mindst ost fra Mammen Mejeri.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce