Annonce
Viborg

Smid snøren i vandet på Viborg-egnen

VisitViborg har opdateret deres lystfiskerkort - og fået nye eksemplarer til afhentning. Foto: VisitViborg
Vil du prøve kræfter med Karup Ås stærkt snoede, men måske et af verdens fineste fiskevande? Eller vil du hellere sidde stille og roligt i en båd på Tange Sø eller Hald Sø?

På Viborg-egnen findes utallige muligheder for lystfiskeri. Fiskevandene administreres af mange forskellige organisationer og foreninger. Det kan give lystfiskerturister udfordringer at finde rundt i.

Problemet løste VisitViborg for mange år siden med en samlet lystfiskerguide. Guiden, som er på dansk, engelsk og tysk er populær hos både gæster og turisterhvervet. De første tre udgaver af lystfiskerfolderen er nu brugt op og det har været tid til at se på en ny udgave af lystfiskerguiden. VisitViborgs populære lystfiskermateriale er nu blevet opdateret – både med nyt indhold og i en ny form.

Hos VisitViborg oplever personalet en stor interesse for at fiske på Viborg-egnen. Derfor er den nye fiskeguide et vigtigt informationsmateriale, når gæster fra ind- og udland vil på lystfiskertur.

- Vi har i så lang tid, jeg kan huske tilbage, haft efterspørgsel på, hvor man kan og må fiske på Viborg-egnen. Og i lige så lang tid har vi haft et godt samarbejde med lystfiskerforeningerne, som er gode til at vejlede og give gode råd. I forbindelse med kommunesammenlægningerne blev det område, vi servicerer, udvidet, og flere af de unikke fiskevande er inkluderet i vores materiale, fortæller turistchef Charlotte Kastbjerg.

VisitViborg har rådført sig hos nogle af de inkarnerede lystfiskere, så den nye fiskeguide henvender sig til målgruppen. Ikke for meget skønlitteratur, men mere fakta og informationer. Blandt andet er der information om fiskearter, fangstperioder, mindstemål, dagkort osv. Samtidig er guiden blevet lavet om fra et hæfte til et praktisk kort med områdets fiskevande. På den ene side er et oversigtskort og på den anden side detailkort for hvert enkelt fiskevand. Materialet, som er på tre sprog – dansk, engelsk og tysk – indeholder praktiske oplysninger og nyttige links. Kortet, som er ganske gratis, kan rekvireres hos VisitViborg og distribueres til relevante steder på Viborg-egnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce