Annonce
Viborg

Smugryger fik evakueret hele landsretten på grund af en cigaret på toilettet

Foto: Morten Pedersen
Annonce

Viborg: Klokken var tæt på 9.30 torsdag formiddag, da en automatisk brandalarm sendte både dommere, advokater, tiltalte og alle andre personer i landsretten ud på parkeringspladsen.

Det viste sig dog, at der ikke var grund til den store bekymring. For der var nemlig ikke ild nogen steder i den store bygning.

På et af landsrettens toiletter havde der formentlig stået en smugryger og tændt sin e-cigaret, hvilket omgående sendte en melding om brand i bygningen.

Brandbilerne var hurtigt fremme, og fem-ti minutter efter evakueringen kunne brandmændene med indsatsleder Vagn Erik Jensen i spidsen konstatere, at der ingen flammer var at finde i retsbygningen.

- Alarmen kom ude fra et toilet, og da vi kom, lugtede der af en e-cigaret. Det var som om, der lige havde været en, der havde fået sig en lille smøg derude. Jeg ved det ikke med sikkerhed, men der var hvert fald ikke brand nogen steder, fortæller Vagn Erik Jensen.

De tiltalte, der var anholdt eller varetægtsfængslet under deres tur i retten, blev placeret i politibiler under evakueringen. Det hele foregik ifølge Midtjysk Brand og Redning stille og roligt og uden tumult.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Viborg HK

Kontinuitet på trænerbænken - Viborg HK forlænger med cheftræneren frem til 2024

Annonce