Annonce
Fodbold

Snævert nederlag stopper sejrsstime

SUB09 tabte for første gang i en længere periode. Arkivfoto

Jyllandsserie, kvinder: Med et nederlag på 1-2 hjemme til FC Thy blev SUB09's sejrsstime stoppet efter fire sejre i træk.

- Resultatet kan der ikke indvendes noget imod, for Thy-pigerne havde mere lyst og vilje til at vinde, og vi haltede generelt efter dem hele kampen igennem i både tanke og handling. Boldomgangen og beslutningerne med bolden var præget af mange fejl, og tingene lykkedes generelt ikke rigtig for os, sagde SUB09-træner Kristian Kjær, som så sit hold komme bagud med 0-2.

Kampen var meget chancefattig, og SUB09 havde svært ved at skabe og kreere noget offensivt, men det lykkedes Kathrine Møller at skabe lidt spænding, da hun med et fint skud overlistede Thy-keeperen og reducerede til 1-2.

- Men selvom Thy fik en 10 minutters udvisning kort efter, fik vi aldrig lagt det fornødne tryk eller tilspillet os muligheden for at udligne, sagde Kristian Kjær.

I forbindelse med det gule kort til Thy-spilleren stødte Kirsten Rømer og Camilla Porup sammen, og det resulterede i en hjernerystelse til førstnævnte, som nu må holde en ufrivillig fodboldpause i et par uger.

SUB09 har hentet 12 point i de første seks kampe og er placeret på tredjepladsen.

Indskiftede Sandra Mathiassen blev kåret til SUB09's bedste spiller på dagen.

SUB09 - FC Thy 1-2 (0-1)

Fodbold, jyllandserien, kvinder

Mål: 0-1 Mette Klitmøller Sørensen (20.), 0-2. Mette Klitmøller Sørensen (46.), 1-2. Kathrine Møller (64.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betinget fængsel til 31-årig hash-pusher

Annonce