Annonce
Viborg

Snapsting er en folkefest

Snapsting er blevet en begivenhed, man "bare skal være med til". Foto: Morten Stricker

Borgerne har i den grad taget Snapsting til sig som en byfest, man skal være en del af.

Viborg: Trods en vejrmæssigt ret blandet uge har Snapsting været en ubetinget succes med over 100.000 deltagere til byfesten og over 10.000 deltagere fra 23 lande til Hærvejsmarchen.

Det er da også en ualmindeligt tilfreds kulturdirektør Lars Stentoft, der gør foreløbig status over festen.

- Mest af alt er jeg glad for stemningen og borgernes holdning til Snapsting. Det er blevet sådan, at "man skal da til Snapsting". Festen er blevet et fællesskab, som man skal være en del af. Man har simpelthen fået en relation til Snapsting, der er blevet den folkefest, vi gerne vil have, det skal være, siger Lars Stentoft.

Han er ikke mindst også begejstret over, at man har fået inddraget Domkirkepladsen godt i festen, som allerede nu har planer om at blive større næste år.

- Vi har en klar idé om at inddrage Amtmandens Have som endnu et sted, hvor man kan spise. Nytorv vil stadig være centrum for Snapsting, men når nu vi har så fint et sted i Latinerkvarteret, er det oplagt, at det også skal være et aktiv, siger Lars Stentoft, som også roser både den professionelle organisation bag Snapsting og de mange hundrede frivillige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce