Annonce
Rundt om Viborg

Snart fuldt hus på friplejehjemmet i Løgstrup

Indvielsen af Løgstrup Friplejehjem i oktober blev for en sluttet kreds, og et planlagt åbent hus i slutningen af november måtte aflyses på grund af corona. Men man håber at kunne åbne op for besøgene senere på foråret. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Alle pladser på det nye friplejehjem i Løgstup ventes at være optaget i løbet af april, hedder det i et påskenyhedsbrev fra friplejehjemmet.

Løgstrup: Fuldt hus inden udgangen af april. Sådan lyder forventningen til den kommende måneds tid i et påskenyhedsbrev fra Løgstrup Friplejehjem.

I en fælles forårshilsen fra bestyrelsesformand Anders Jensen og forstander Susanne Søe Mikkelsen skriver sidstnævnte, at man netop nu er i gang med at ansatte flere, fordi der er udsigt til, at der er fuldt hus på friplejehjemmet inden udgangen af april.

Friplejehjemmet slog dørene op for de første otte beboere den 1. december, og derefter var der faktisk stille i forhold til nye tilflyttere.

"I januar var vi fra personalets side klar til at modtage nye beboere, men de lod sig vente på sig. I slutningen af januar gik der hul på bylden, og inden for fire uger var vi kommet op på 20 beboere. Det har presset personalet lidt, men vi er nu i gang med at ansætte flere, da vi kan melde, at der er fuldt hus inden udgangen af april måned" skriver hun i den fælles forårshilsen.

Friplejehjemmet kan melde fuldt hus inden udgangen af april, melder forstander Susanne Søe Mikkelsen. Arkivfoto: Johnny Pedersen

I øjeblikket er der 17 fastansatte samt en god håndfuld afløsere på friplejehjemmet, og Susanne Søe Mikkelsen forventer, at man efter den nuværende ansættelsesrunde bliver 21-22 fastansatte - blandt andet bliver personalegruppen udvidet med en terapeut.

Hun ser lige som bestyrelsesformand Anders Jensen frem til, at corona-restriktionerne tillader en lidt mere udadvendt hverdag, selvom det er godt, at beboerne nu kan få besøg af hele familien og ikke kun af tre udvalgte familiemedlemmer.

Annonce

Besøg fra lokalområdet

Anders Jensen beklager, at man ikke kunne holde åbent hus som ellers planlagt den 28. november og vise friplejehjemmet frem for lokale borgere. inden beboerne flyttede ind. Men det åbne hus var  det jo på grund af corona-restriktionerne ikke muligt at holde på det tidspunkt.

"Vi håber på et senere tidspunkt at kunne invitere på et mere åbent besøg for lokalområdet, som vi ser som en vigtig del af friplejehjemmet," skriver Anders Jensen blandt andet.

Man er ved at få det sidste på plads - udendørs drejer sig om gedehus, hønsehus, voliere og drivhus, som i løbet af foråret vil blive fyldt med dyr og planter. De sidste stianlæg vil i løbet af foråret også blive klar, så der bliver mulighed for at gå en tur rundt om hele friplejehjemmet og en rundtur ned omkring bakkerne mod Hjarbækvej. Viborg Kommune har nu også netop forlænget belysningen på Himmerlandsstien hen til trappen ned til friplejehjemmet, fortæller man.

Anders Jensen opfordrer også til, at lokalområdets børn og voksne går, cykler eller løber en tur forbi og hilser på dyrene og dermed også giver beboerne en oplevelse. Desuden ser man frem til, at det begynder at grønnes, så den nye beplantning og haveanlægget omkring friplejehjemmet kommer til sin ret.


Vi er nu i gang med at ansætte flere, da vi kan melde, at der er fuldt hus inden udgangen af april måned.

Susanne Søe Mikkelsen, forstander Løgstrup Friplejehjem.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Dobbelt målscorer i stor VFF-sejr: Er mest ærgerlig over, at jeg ikke laver det tredje

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topscorer og legendekandidat blandt de bedste mod Fredericia

Viborg FF

VFF med sikker sejr i jubilæumsfejring: Deble tilbage på måltavlen

Annonce