Annonce
Navne

Sne og Sol starter året rundt i Hald Ege

Kirstine Hedegaard Thomassen (til højre) fotograferet sammen med sin partner, Line Olsen, i Dolomitterne. Privatfoto.

Kirstine Hedegaard Thomassen er født og opvokset i Hald Ege. Efter flere internationale uddannelser og arbejde som skiguide starter hun nu sammen med en partner rejsebureauet Sne og Sol.

Annonce

Viborg: Kirstine Hedegaard Thomassen, Nonbo Krat 24, Hald Ege, der er 28 år, starter nu rejsebureauet www.sneogsol.nu. Kirstine Hedegaard Thomassen gik i Hald Ege Skole, var på Vivild Efterskole og på Handelsgymnasiet. Siden hun var fire år, har hun hvert år stået på ski, og hun har som voksen været skiguide i Dolomitterne i Norditalien.

- I Aarhus tog jeg en uddannelse i international kommunikation på spansk og engelsk. Fra Københavns Universitet er jeg cand.mag i turisme. I 2015 kom jeg til Canazei i Dolomitterne i Norditalien, hvor jeg i to vintersæsoner var skiguide sammen med min veninde, Line Olsen fra Bramming, fortæller hun i villaen i Hald Ege. Og hun fortsætter:

- Vi blev enige om, at vi både fagligt, uddannelses- og erfaringsmæssigt har grundlaget for at starte vores eget rejsebureau. Mange gæster savner et højere serviceniveau og flere nye og udfordrende måder at holde vinterferie på. Samtidig er miljø og stor bæredygtighed med i hele ideen bag vores koncept.

Annonce

Skisafari

Sneogsol.nu tilbyder Skisafari med indhold i forskellige pakker til gæsterne.

Et eksempel er, at man ved ankomst til Canazei pakker en rygsæk sammen med sit hold og har en guide med hele vejen. Skisafarien er tilrettelagt sådan, at man hver morgen starter på en ny pist på et nyt bjerg.

Derved får man i løbet af en uge mange naturoplevelser med nye solopgange og solnedgange hver dag.

- Ekstra service og nye oplevelser giver glade gæster. Derfor tager vi her i denne sommer til Italien for at netværke med lokale arrangører og lokaliteter. Samtidig har ordet Sol i vores firmanavn også en dobbelt betydning. Om sommeren arrangerer vi rejser med et indhold af MTB og klatring i bjergene sammen med lokale instruktører. Derfor er der en sandhed i at sige, at Sne og Sol starter i Hald Ege året rundt, slutter den nye rejsebureauejer med både erfaring og gejst i stemmen og et venligt smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Sport For abonnenter

Følelsen af en god sæsonstart - Viborg FF har lagt godt fra land uden at ramme hverken top- eller bundniveau

Danmark For abonnenter

Professionel fodboldspiller slipper for karantæne efter konkursdrama: Boligforeninger snydt for millioner

Annonce