Annonce
Viborg

Snitteglade familier ved Hald Sø: - Det er dejligt, at det ikke behøver at være Djurs Sommerland hver gang

Der er blevet snittet mange figurer ved Naturskolen de sidste tre dage, hvor der har været efterårsferie-åbent. Foto: Anders Pørtner
Fredag var der Snitteværksted ved Naturskolen ved Hald. Endnu en aktivitet i rækken, som Viborg Kommune har arrangeret i efterårsferien.

Hald: Duggen var knapt fordampet fra græsset omkring Naturskolen ved Hald, men der sad allerede fem personer om et bål og snittede figurer af træ. På bålet blev der bagt snobrød.

- Uha, du er kommet lidt for tidligt. Jeg regner med, at der kommer en del flere gæster ved middagstid. Så passer det jo lige med noget snobrød til frokost, siger Naturskolens ansvarlige på stedet.

Værkstedets arrangør hjælper til ved bålet. Foto: Anders Pørtner

Hun fortæller, at der de to foregående dage, har været op mod 50 gæster om dagen. Et pænt antal gæster for aktiviteten "Snitteværksted", som har kørt som en af kommunens ferieaktiviteter siden i onsdags.

Annonce

- 'Dejligt at det ikke behøves være Djurs Sommerland altsammen'

Blandt de fem, der er stået tidligt op og sidder og snitter om bålet fredag formiddag, er Simon og hans femårige datter Rebekka. I går var de til naturskattejagt i samme område. Generelt har tilfredsheden været stor med Viborg Kommunes efterårsferieaktiviteter.

Rebekka og Simon har nydt godt af Viborg Kommunes ferieaktiviteter. Foto: Anders Pørtner

- Det er dejligt, at man ikke behøver at tage i det vilde Djurs Sommerland eller sådan noget for at finde underholdning til børn. Vi gør os en del i aktiviteterne i nærområdet, og jeg synes, at det er super, at de gør det, siger Simon.


Det er dejligt, at man ikke behøver at tage i det vilde Djurs Sommerland eller sådan noget for at finde underholdning til børn. Vi gør os en del i aktiviteterne i nærområdet, og jeg synes, at det er super, at de gør det.

Simon, far til Rebekka


Rebekka er enig. Hun synes, gåturen i går var lang, men der er stadig et smil på læben, når hun fortæller om skattejagten og snitteværkstedet.

- Det var langt, men det var det værd, da vi fik en frisbee. Og så glæder jeg mig til at bage snobrød i dag, siger femårige Rebekka.

Snitteværksted ved Naturskolen fredag formiddag. Foto: Anders Pørtner

Arrangementet fredag var sidste dag i efterårsferien, hvor man kunne tage til snitteværksted og snobrødsbagning arrangeret af kommunen og Naturskolen ved Hald.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Tysk læge gengiver Eriksens første ord efter genoplivning: - For fanden, jeg er kun 29 år gammel  

Annonce