Annonce
Rundt om Viborg

Sognegård byder på kendt kunstners værker

Billeder af den kendte, nu 87-årige, kunstner Arne Haugen Sørensen kan frem til midten af februar ses i Karup Sognegård. Arkivfoto: Lars Juul
Annonce

Karup: Sognegården i Karup byder lige nu og frem til midt i februar næste år på en udstilling med en række af Arne Haugen Sørensens kunstværker.

Udstillingen blev officielt åbnet ved en fernisering i søndags - efter gudstjenesten i Karup Kirke. Ved ferniseringen blev der fortalt lidt om kunstneren og desuden budt på en forfriskning, før deltagerne fik lejlighed til at studere værkerne på nærmere hold.

Københavnskfødte, 87-årige Arne Haugen Sørensen er en maler og grafiker, der fik sin debut allerede i 1953 på Kunstnernes Efterårsudstilling.

Han har været aktiv kunstner siden og i gennem årene modtaget masser af priser og anerkendelse. Arne Haugen Sørensen har blandt andet udsmykket en række danske kirker.

I 2017 fik han så at sige sit eget museum, idet Arne Haugen Sørensen-museet åbnede som en fløj i tilknytning til Vestjyllands Kunstmuseum i Videbæk.

Og i 2018 var der premiere på filmen "Vandringsmanden" om Arne Haugen Sørensen, der i mange år har været bosat i Andalusien.

jøp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce