Annonce
Viborg

Sommeraktiviteter og -koncerter i museumshaven

Roen, der findes i museumshaven, bliver afløst af kreative workshops og koncerter i august. Foto: Per L. Sørensen
Annonce

Viborg: Bag Skovgaard Museets smukke, gule murstensbygning ligger museumshaven; en lille oase af fred og ro, som alle kan nyde. Med mindre selvfølgelig man kommer i løbet af august, hvor der flere gange er sommeraktiviteter og -koncerter i haven.

Søndag den 26. juli og den første weekend i august kan familier udfolde deres kreativitet i workshops faciliteret af den lokale kunstnerduo URO, hvor der bliver leget med ler, planter og fotografi.

Den 15. august spiller den altid veloplagte Sigurd Barrett to koncerter om danmarkshistorien. Den 19. bliver haven indtaget af hårdtslående horn, heftig violin og medrivende rytmer fra det otte mand store orkester Habadekuk. Og den 2. september leverer Maja Barløse, der går under kunstnernavnet Fjer, nordisk elektro-soul med spor fra både elektronisk R’n’B og 90’er hiphop.

Museet lover corona-sikre arrangementer med megen plads mellem de få gæster, men også derfor er det nødvendigt at bestille billetter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Viborg For abonnenter

Valget i landets største forening nærmer sig - og i år er det anderledes: Dette valg er måske ikke det, der er den største folkelige opmærksomhed om

Annonce